Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Kuchárske knihy

Našli sme 24 titulov

Jeme zdravo v meste aj na vidieku - prečítaná (bazár kníh)

, VERDON CAPITE (2022)

Po najpredávanejších kuchárkach Jeme zdravo – rýchlo a jednoducho a Jeme zdravo a chutí nám to je tu ďalšia kniha Jeme zdravo v meste aj na vidieku. Tú sme vytvorili s vami, našimi fanúšikmi a čitateľmi. Aby bola naozaj vaša a našli ste v nej presne... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,99€
10,99€

Dezerty

, Gurmán Club (2012)
Škola varenia pre Gurmánov "Dezerty " - zlatá bodka každej hostiny ,je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre...

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 3 dni.
11,50€
9,19€

Jeme zdravo a úsporne - prečítaná (bazár kníh)

, VERDON CAPITE (2022)
85 chutných receptov, ktoré šetria peňaženku aj čas

Misiu kuchárky prezrádza už samotný názov – naučiť sa variť a jesť zdravo tak, aby ste v obchode nenechali celú výplatu, stále však jedli kvalitne a chutne. Predpokladali sme, že pravdepodobne nevaríte len pre seba, ale jedlo pripravujete aj pre... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,99€
10,99€

Domáca udiareň - prečítaná (bazár kníh)

Will Fleischman, Ikar (2017)
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických...

Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
9,69€

Ottova veľká hrnčeková kuchárka 1

Jaroslav Vašák, Ottovo nakladateľstvo (2022)
Polievky, mäso, ryby, hydina

Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,99€
9,90€

Pochúťky pod holým nebom

, Foni book (2021)

Príprava jedál v exteriéri sa opäť čoraz viac dostáva do módy. Je síce časovo dosť náročná, ale v kotlíku, na grile či na grilovacej panvici sa dajú pripraviť veľmi chutné jedlá. Na otvorenom ohni si môžeme pripraviť... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 6 dní.
8,90€
8,19€

Najlepšie zabíjačkové špeciality

Najlepšie zabíjačkové špeciality

Alexander Hlinovský, Slovart (2014)
Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám...

Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,95€

Divina

Divina

, Ikar (2007)
Srstnatá a pernatá hydina patrí už tradične k exkluzívnym potravinám, ktoré obohatia každú slávnostnú tabuľu. S našimi...

Srstnatá a pernatá hydina patrí už tradične k exkluzívnym potravinám, ktoré obohatia každú slávnostnú tabuľu. S našimi... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,92€

Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup

Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup

, Ikar (2001)
Jedlá pripravené z hydiny sú veľmi obľúbené na mnohoraký spôsob - pečené, grilované, varené, dusené či fritované...

Jedlá pripravené z hydiny sú veľmi obľúbené na mnohoraký spôsob - pečené, grilované, varené, dusené či fritované... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,60€

Recepty z diviny a rýb

Recepty z diviny a rýb

Dáša Ostertágová, Motýľ (2002)
Jedinečné recepty z diviny a rýb potešia každého labužníka. Lahodná chuť špecialít z jeleňa, diviaka, bažanta či kapra alebo...

Jedinečné recepty z diviny a rýb potešia každého labužníka. Lahodná chuť špecialít z jeleňa, diviaka, bažanta či kapra alebo... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,27€

Losos

Losos

, Ottovo nakladatelství (2004)
Losos SK - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 144 str. - ISBN: 80-7181-144-0 - Kniha

Losos SK - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 144 str. - ISBN: 80-7181-144-0 - Kniha Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,92€

Varíme z diviny/Guláše

Varíme z diviny/Guláše

, Perfekt (2016)
Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých...

Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,90€

Lahodné omáčky k mäsu a cestovinám

Lahodné omáčky k mäsu a cestovinám

David Joachim, Fortuna Libri (2007)
160 receptov zo štyroch druhov omáčok. Vynikajúca kuchárska kniha o tom, ako využiť domáce alebo kúpené omáčky nielen na...

160 receptov zo štyroch druhov omáčok. Vynikajúca kuchárska kniha o tom, ako využiť domáce alebo kúpené omáčky nielen na... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,90€

Ryby

Ryby

, Ikar (2008)
Ryby a dary mora sú zárukou vynikajúcich jedál s nízkym obsahom kalórií a špeciality z nich pripravené sa tešia čoraz väčšej...

Ryby a dary mora sú zárukou vynikajúcich jedál s nízkym obsahom kalórií a špeciality z nich pripravené sa tešia čoraz väčšej... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,92€

Weber - Grilovanie, Steaky

Weber - Grilovanie, Steaky

Jamie Purviance, Príroda (2016)
Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz...

Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,90€

Dokonalý domáci burger

Dokonalý domáci burger

Vicki Smallwood, Slovart (2015)
Burger je kráľ! S touto super kuchárskou knihou si nakombinujete burger presne podľa svojej chuti. Každá strana je rozdelená...

Burger je kráľ! S touto super kuchárskou knihou si nakombinujete burger presne podľa svojej chuti. Každá strana je rozdelená na štyri časti - žemľa, obloha, burger a omáčka... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,95€

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Ako nakupovať a spracovávať mäso

, BURDA Media 2000 (2015)
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal...

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,49€

Babičkine jedlá z mäsa

Babičkine jedlá z mäsa

Renato Magát, Príroda (2015)
Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským...

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,99€

Suši bar

Suši bar

Tanja Dusyová, Ikar (2010)
Prichádza z Japonska, je ľahké a neodolateľné pre svoju chuť i exotický vzhľad. Víťazné ťaženie na naše stoly - tentoraz z...

Prichádza z Japonska, je ľahké a neodolateľné pre svoju chuť i exotický vzhľad. Víťazné ťaženie na naše stoly - tentoraz z... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,90€

Päťdesiat odtieňov kuraťa

Päťdesiat odtieňov kuraťa

F.L. Fowler, Fragment (2016)
„Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a...

„Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera.“ Tak začína... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,85€