Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Babičkine jedlá z mäsa

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,99€

📚Prečítaná za 7,79€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa.
V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváženého tradičného jedálnička. Hoci pravdou je, že sa pripravovali hlavne v nedeľu, počas sviatočných dní či na oslavy. Napriek tomu postupne vznikla zaujímavá plejáda dômyselných pokrmov z mäsa, ktoré sme pre vás zozbierali do najnovšej babičkinej kuchárky. Nájdete tu napríklad tradičné obedové mäsové jedlá, ako sú sviečková na smotane, recepty na chutné bifteky, roštenky, guláše z rôznych druhov mäsa, ale aj špeciality z domácej zveriny a z diviny. Zbierku receptov dopĺňajú pochúťky zo zabíjačiek a ľahké jedlá z rýb. A pre tých, ktorí si obľúbili naše rady a tipy, pár sme ich primiešali aj do tejto kuchárskej knihy. Tak sa nechajte zlákať chutnými mäsovými špecialitami do každej kuchyne a poďte variť s nami.

Prajeme vám dobrú chuť!

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788007024106 Rozmer: 165×240 mm Počet strán: 240 Väzba: penová Jazyk: slovenčinaŠtýl: tradičné

Zaradené v kategóriách