Wow, srdečne vitajte v mojej už druhej knižke. Čas rýchlo ubehol a už vyše dvoch rokov na Instagrame spoločne tvoríme komunitu, kde si zdieľame recepty, rady, postrehy, ale najmä radosť z pečenia. Recepty pridávam každý týždeň a vás aj mňa to tak baví... Zobraziť viac
Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám... Zobraziť viac
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Chuť, tradícia a terroir najlepšie remeselne vyrábaných syrov sveta v jednej knihe, v ktorej sa vám prihovorí aj Jamie Oliver. Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Táto malá zbierka receptov, ktorých základom je ryža, predstavuje ryžu v novej úlohe – ryža tu totiž nie je súčasťou a doplnkom jedál, ale hviezdou stola... Zobraziť viac
Ľahká, chrumkavá a zdravá – kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo, príloha k hlavnému jedlu alebo ako hlavné jedlo. Šaláty sa hodia vždy, lebo nás osviežia a možno ich rýchlo vykúzliť. Zobraziť viac
Inšpiratívna knižka z novej edície Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na to najlepšie, čo možno pripraviť z čokolády. Lahodné pokrmy s tmavou či bielou čokoládou sú lákavé dobroty ako hlavné jedlo i ako vyhľadávaná pochúťka ... Zobraziť viac
Kniha zo série znaleckých sprievodcov labužníka približuje vyše sto syrov najvychýrenejších značiek... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Publikácia Kráľovské recepty predstavuje recepty pozostávajúce z lahodného a obľúbeného „kráľa syrov“ z Hermelínu. Kniha ponúka jedinečnú inšpiráciu, ako dať bežnému stolovaniu nádych kráľovskej hostiny... Zobraziť viac
Publikácia Kráľovské recepty predstavuje recepty pozostávajúce z lahodného a obľúbeného „kráľa syrov“ z Hermelínu. Kniha ponúka jedinečnú inšpiráciu, ako dať bežnému stolovaniu nádych kráľovskej hostiny... Zobraziť viac
Inšpiratívna knižka z novej edície Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na to najlepšie, čo možno pripraviť z čokolády. Lahodné pokrmy s tmavou či bielou čokoládou sú lákavé dobroty ako hlavné jedlo i ako vyhľadávaná pochúťka ... Zobraziť viac
Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Poznáte Ricottové cesto? Chcete pripraviť svojim blízkym netradičné pohostenie? Nechajte sa inšpirovať zbierkou receptov : Zobraziť viac
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Kniha zo série znaleckých sprievodcov labužníka približuje vyše sto syrov najvychýrenejších značiek... Zobraziť viac