Či už ide o narodeniny, Silvester alebo iný dôvod na oslavu - na rozličné príležitosti sme pre vás pripravili celý rad... Zobraziť viac
Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu milovníci... Zobraziť viac
Bohato ilustrovaná kniha vám odhalí tajomstvo jemných paštétových plniek s mäsom, rybou, hydinou a divinou, ako aj... Zobraziť viac
Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok... Zobraziť viac
OZ KUL-TUR Zvolen vydáva po reprinte monografie DETVA z roku 1905, v poradí už druhú knihu ako faksimile - teda v podobe, ako vyšla v pôvodnom vydaní. Nová kuchárska kniha Terézie Vansovej, uzrela svetlo sveta prvý raz v roku 1914. V rámci vtedajšieho. Zobraziť viac
V knihe objavíte fantastický svet všedných, ale aj exotických nátierok, ktoré vás privedú k novým pôžitkom z jedla... Zobraziť viac
Rytmus súčasného života si presadil potrebu pozývať hostí a ulahodiť im lákavými zájedkami v každom dennom čase - či už pri... Zobraziť viac
Kniha prináša skvelé recepty pre deti, ktoré rady varia – a maškrtia! Malí kuchári sa dozvedia, ako vyčarovať teplé syrové guľky, rybací burger, špagetovú omeletu, pomarančový koktail, vianočné venčeky či pečené banány... Zobraziť viac
Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých... Zobraziť viac
Kuchárska kniha do vrecka s receptami na nátierky.(105x147, str.240,TV,ČB, r.vyd.2005) Zobraziť viac
Kolekcia troch kníh zo série Bleskovky v kuchyni: Večere, Múčniky a Nátierky, chuťovky, šaláty! Večere: Čo si počať,... Zobraziť viac
Dokonalý začiatok alebo sladké finále? Táto kniha vám poskytne oboje: maškrty pred alebo po hlavnom jedle, ba dokonca celé... Zobraziť viac
Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií. Zobraziť viac
Bleskovo pripravené jedlo nemusí byť iba synonymom pre fastfood či nebodaj polotovar ohriaty v mikrovlnke. Veľa ľudí siaha po týchto alternatívach, lebo na vlastnoručnú... Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha, ktorá je celá venovaná jedlám z cestovín. Okrem tradičných i menej tradičných receptov na prípravu... Zobraziť viac
Cestoviny prinášajú ľuďom radosť! Či sa pustíte do jednoduchého receptu, alebo zvolíte zložitejší postup, budete ich podávať ako predjedlo, v polievke, ako hlavné jedlo, či dokonca ako dezert, vždy nimi zapôsobíte... Zobraziť viac
Cestoviny SK SLOVART - Neodolateľné recepty na lahodné špeciality - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Polstrovaná LUX - 256 str. - IS Zobraziť viac
Nátierky sú mimoriadne vďačným pokrmom a pochúťkou. Ich príprava je zväčša nenáročná a rýchla... Zobraziť viac
Chuťovky - pikantné dobroty, ktoré môžete jesť rukami. Pohostenie pre návštevy aj rýchla desiata. Zobraziť viac