Publikácia Kráľovské recepty predstavuje recepty pozostávajúce z lahodného a obľúbeného „kráľa syrov“ z Hermelínu. Kniha ponúka jedinečnú inšpiráciu, ako dať bežnému stolovaniu nádych kráľovskej hostiny... Zobraziť viac
Jemnučké tekvicové sušienky v upršané októbrové ráno, broskyňový ľadový čaj na letný piknik v záhrade alebo horúca miska šošovicového curry, ktorá zahreje v chladný zimný večer. Rok v kuchyni ponúka sezónne recepty, ktoré... Zobraziť viac
Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Poznáte Ricottové cesto? Chcete pripraviť svojim blízkym netradičné pohostenie? Nechajte sa inšpirovať zbierkou receptov : Zobraziť viac
Tapas sú chuťovky, ktoré sa s obľubou konzumujú nielen v ich domovine – Španielsku – k vínu, pivu alebo sherry. Drobné lahôdky z rôznych druhov mäsa a rýb, zeleniny a vajec sa dajú vyčariť rýchlo a jednoducho. Zobraziť viac
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie... Zobraziť viac
Vynikajúce drobné pečivo, koláče, torty a pečené darčeky... Zobraziť viac
Sú malé a neodolateľné – tieto sladké a pikantné minikoláčiky a minichuťovky nielenže skvele chutia, ale tiež výborne vyzerajú. V knihe sa nájde niečo pre každého: hriešne sladké... Zobraziť viac
Pekne naaranžované chuťovky vyzerajú vždy veľkolepo - hoci ich príprava zväčša zaberie dosť času. Zobraziť viac
Rytmus súčasného života si presadil potrebu pozývať hostí a ulahodiť im lákavými zájedkami v každom dennom čase – či už pri luxusných raňajkách, príjemnej poludňajšej párty alebo pri pestrom podvečernom bufetovom stole... Zobraziť viac
Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých... Zobraziť viac
Kto si nevie predstaviť dobré jedlo bez dobrého vína, ten nájde v knihe Fedora Malíka Víno na tanieri množstvo podnetov... Zobraziť viac
V knihe môžete nájsť recepty na: amaretti, anízový chlebíček, vínové pečivo, zázvorové, maslové, kokosové sušienky, mačacie jazýčky, tortičky, praclíky, batôžky, tortelli, palacinky, mafiny, šišky, pagáčiky, briošky, croissanty a mnoho ďalších... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Na večernom posedení s priateľmi nesmie chýbať dobré jedlo- práve tu nájdete tie pravé recepty: srdečné, vidiecke pre príjemný okruh kamarátov, luxusné nápady na perfektnú večeru medzi priateľmi, voňavé pokrmy na vlahý večer vo voľnej prírode... Zobraziť viac
Pikantná kuracia pizza, pestrá pizza, pizza s cestovinou, pizza s gyrosom... Zobraziť viac
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Pravý chlieb sa pečie s kváskom, aj keď jeho príprava je časovo náročnejšia, než ako keby sme pracovali s droždím. Je dôležité si správne zadeliť čas medzi kváskovaním, miesením a pečením... Zobraziť viac
Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť jednoduché a rýchle jedlá... Zobraziť viac