V poradí už piaty knižný súhrn najobľúbenejších receptov uverejňovaných týždenníkom ŽIVOT. Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Napíšte si svoje obľúbené recepty z kvásku tak, ako sa páči vám. Doplňte ich o kresby, či náčrty postupu či obohaťte o rôzne poznámky a vylepšenia k receptu. V zápisníku navyše nájdete vytlačených aj 15 najvyhľadávanejších receptov z kvásku... Zobraziť viac
Táto fascinujúca knižka obsahuje recepty z rôznych kútov sveta, ktoré sú špeciálne prispôsobené domácej kuchyni. Všetky recepty sú jednoduché na prípravu a využívajú skvelé čerstvé suroviny s dôrazom na chuť a pekný vzhľad... Zobraziť viac
Z obsahu: Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi... Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha pre všetkých tých, ktorí chcú vyčariť jednoduché lákavé a chutné pohostenie... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej... Zobraziť viac
Recepty - praktické rady - tipy na nákup Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34... Zobraziť viac
Suši je trendy! Pustite sa s nami do práce – rolujte, formujte a baľte! Ukážeme vám, ako sa tieto luxusné drobnosti na zahryznutie pripravujú celkom jednoducho: s rybou, inokedy s mäsom alebo zeleninou... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Knižočka, malá rozmerom, bohatá obsahom, ponúka 120 návodov na prípravu jedál z celého sveta... Zobraziť viac
Prečo máme tak radi muffiny? Okrem toho, že sú v móde, aj preto, že sa dajú ľahko pripraviť, hodia sa na raňajky, desiatu, niektoré mäsité obmeny aj ako druhý chod, potom sú výborné k popoludňajšej káve, čaju, či na výlety... Zobraziť viac
Knižka obsahuje 500 chutných receptov na prípravu pizze, rôznych placiek aj posúchov. Výber klasických pízz z celého sveta vrátane talianskych calzone, ale aj indických chlebov, amerických bochníkov, mexických tortíll či francúzskych fougasse... Zobraziť viac
Či už máte chuť dať si na raňajky čerstvo upečený peceň, alebo si pripraviť maškrtu k čaju, publikácia Chlieb poskytuje recepty na každú príležitosť od neodolateľných bagiet plnených hubami na cesnaku po jednoduché každodenné obľúbené pokrmy... Zobraziť viac
Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa. Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac