Vynikajúce drobné pečivo, koláče, torty a pečené darčeky. K sviatkom neodmysliteľne patrí vôňa čerstvo upečených keksov,... Zobraziť viac
Ďalšou knihou z edície Moderná kuchárka, v ktorej vyšla úspešná kniha receptov Cestoviny, je rovnako úžasná kniha Chuťovky.... Zobraziť viac
Pečieme s pôžitkom SK - Najlepšie recepty na koláče a zákusky na rozne príležitosti - Fortuna Print - Jazyk: SK - Vazba: Pevná b Zobraziť viac
Nátierky sú mimoriadne vďačným pokrmom a pochúťkou. Ich príprava je zväčša nenáročná a rýchla... Zobraziť viac
Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých... Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha, ktorá je celá venovaná jedlám z cestovín. Okrem tradičných i menej tradičných receptov na prípravu... Zobraziť viac
Syry SK - Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 38 str. - ISBN: 80-7360-07 Zobraziť viac
Keksy SK - Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 38 str. - ISBN: 80-7360-0 Zobraziť viac
Viac ako 100 receptov na prípravu jednoduchých, ale veľkolepých chlebov. Zobraziť viac
Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Cestoviny SK SLOVART - Neodolateľné recepty na lahodné špeciality - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Polstrovaná LUX - 256 str. - IS Zobraziť viac
Baking doesn't have to be an occasional treat reserved for holidays and weekends. Cooking Light Everyday Baking was created to show you how to make delicious and healthy quick breads, cookies, snack cakes, pies, cobblers, and more every day... Zobraziť viac
Food stylist and cook Yvette van Boven has offered delicious seasonal recipes in Home Made, Home Made Summer, and HomeMade Winter that highlight the fresh produce available throughout the year. In her much-anticipated follow-up, ... Zobraziť viac
Tapas mají ve španělské kultuře své pevné místo – ať jako jednohubka k vínu, vestoje u baru či v obrovském výběru k večeři.... Zobraziť viac
Cestoviny varili naše mamy, babičky a prababičky od nepamäti. Tajomstvo prípravy typických jedál, ako sú halušky, pirohy, fliačky, rôzne druhy domácich rezancov sa dedilo a odovzdávalo nasledujúcim generáciám... Zobraziť viac
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie... Zobraziť viac
Bezlepkové kváskovanie je kucharska kniha,ktorá pomôže ľuďom začať kváskovať z múk bez lepku. Ako zo zmesí tak aj z jednodruhových prirodzene bezlepkových muk. Taktiež je veľmi vhodná pre ľudí z histaminovou intoleranciou nakoľko.... Zobraziť viac
Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva... Zobraziť viac
Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom,... Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok... Zobraziť viac