Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Autor úsmevným spôsobom rozpráva o vôni a chuti lákavých jedál a skvelých vín. Píše o ľuďoch, ich gastronomických zvyklostiach a miestnych špecialitách: tapas zo Španielska, frkacúle z Modry, skalické zázvorníky, vyprážaný netopier z Kittsee... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej... Zobraziť viac
História pestovania viniča, odrody, tajomstvo pestovania viniča, vinohradnícke oblasti, "koštovky"... Zobraziť viac
Nadčasový vínny šlabikár, ktorý vás zbaví predsudku, že vyznať sa vo víne je ťažké. Rozdelenie podľa 10 základných kategórií a ich opis vám podstatne... Zobraziť viac
V poradí tretia kniha zaujímavého rozprávania o zahraničných a domácich vínach, tak ako ich hodnotil, degustoval a napokon opísal najznámejší slovenský enológ profesor Fedor Malík. Zobraziť viac
Príručka pre milovníkov vín zahŕňa: prehľad pestovateľských oblastí a slávnych európskych výrobcov červených vín, klasifikáciu a kategórie vín, odrody viniča a najslávnejšie moky... Zobraziť viac
V knihe Liečenie šťavami predstavuje autorka, odborníčka na prírodnú medicínu, jednoduché recepty na čo najlepšie využitie byliniek, ktoré by nemali... Zobraziť viac
Kniha má 100 plnofarebných strán, je ilustrovaná originálnymi fotografiami hotových upečených chlebov a plnofarebnú obálku, je to 1. vydanie a vyšla v náklade 5000 ks... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka... Zobraziť viac
V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav. Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi. Hlavnú časť... Zobraziť viac
Napíšte si svoje obľúbené recepty z kvásku tak, ako sa páči vám. Doplňte ich o kresby, či náčrty postupu či obohaťte o rôzne poznámky a vylepšenia k receptu. V zápisníku navyše nájdete vytlačených aj 15 najvyhľadávanejších receptov z kvásku... Zobraziť viac
Knižka obsahuje 500 chutných receptov na prípravu pizze, rôznych placiek aj posúchov. Výber klasických pízz z celého sveta vrátane talianskych calzone, ale aj indických chlebov, amerických bochníkov, mexických tortíll či francúzskych fougasse... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami, ktoré sú na trhu v roku 2005 od renomovaného degustátora a nášho najväčšieho vinárskeho odborníka... Zobraziť viac
Z obsahu: Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi... Zobraziť viac
Či už máte chuť dať si na raňajky čerstvo upečený peceň, alebo si pripraviť maškrtu k čaju, publikácia Chlieb poskytuje recepty na každú príležitosť od neodolateľných bagiet plnených hubami na cesnaku po jednoduché každodenné obľúbené pokrmy... Zobraziť viac
Čaje pre krásu a dobrú kondíciu... Zobraziť viac
Farebná výpravná monografia o slovenskom vinohradníctve a vinárstve - úplne prvé tohoto rozsahu a typu - pre najširší okruh milovníkov vína práve vyšla v slovenčine... Zobraziť viac