Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najväčších pokušení, aké si človek môže predstaviť..." Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Suši je trendy! Pustite sa s nami do práce – rolujte, formujte a baľte! Ukážeme vám, ako sa tieto luxusné drobnosti na zahryznutie pripravujú celkom jednoducho: s rybou, inokedy s mäsom alebo zeleninou... Zobraziť viac
Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Knižočka, malá rozmerom, bohatá obsahom, ponúka 120 návodov na prípravu jedál z celého sveta... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Táto fascinujúca knižka obsahuje recepty z rôznych kútov sveta, ktoré sú špeciálne prispôsobené domácej kuchyni. Všetky recepty sú jednoduché na prípravu a využívajú skvelé čerstvé suroviny s dôrazom na chuť a pekný vzhľad... Zobraziť viac
Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa. Zobraziť viac
Recepty - praktické rady - tipy na nákup Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac
Po najpredávanejších kuchárkach Jeme zdravo – rýchlo a jednoducho a Jeme zdravo a chutí nám to je tu ďalšia kniha Jeme zdravo v meste aj na vidieku. Tú sme vytvorili s vami, našimi fanúšikmi a čitateľmi. Aby bola naozaj vaša a našli ste v nej presne... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
Kuracie mäso je mimoriadne zdravé a chutné. Radi po ňom siahnu nielen tí, čo obľubujú gurmánske špeciality či držia diétu, ale každý, kto má rád rýchle a zdravé jedlá. Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na prípravu jedál v podobe predjedla,... Zobraziť viac
Radi varíte? Uprednostňujete rýchlu akciu bez zbytočných rečí? Chcete sa stravovať zdravo a za rozumnú cenu? Táto kuchárska kniha v sebe dokonale spája všetko, čo potrebujete... Zobraziť viac
Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich... Zobraziť viac
Ryby a dary mora sú zárukou vynikajúcich jedál s nízkym obsahom kalórií a špeciality z nich pripravené sa tešia čoraz väčšej obľube: tuniakové carpaccio, rybacia paštéta, plnené sépie či kalmary, krabí koláč... Zobraziť viac