Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac
Predstavujeme vám prvú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jar a leto, zoradených do 10 častí podľa druhu jedla, vrátane... Zobraziť viac
Predstavujeme vám druhú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jeseň a zimu, zoradených do... Zobraziť viac
Obsah: Zubáč s bielym vínom Mäsové págčiky vo vínovej omáčke Ružové kačacie prsia Kura na pive Pečený moriak s červeným... Zobraziť viac
Čaje pre krásu a dobrú kondíciu... Zobraziť viac
Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje Zobraziť viac
Kniha predstavuje byliny a ich využívanie v tradičnej medicíne, spolu s radami, tipmi a praktickými odporúčaniami, učí bylinky spoznávať, zbierať a užívať. Kniha obsahuje prehľadné tabuľky, čo, kde a kedy zbierať, použiteľné recepty a mnohé úryvky... Zobraziť viac
Máte problémy s pokožkou, so spánkom, s nadváhou, s vysokým krvným tlakom? Alebo ste úplne stratili vitalitu? Zastavte sa. Prečistite si telo a získajte späť svoje zdravé ja. Kniha Superšťavy ponúka 50 odborne zostavených ... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Talianska kuchyňa je bez cestovín nepredstaviteľná – to vie asi každý. Táto rozsiahla, nádherne ilustrovaná kuchárska kniha nám predstaví štyristo tradičných talianskych receptov svetoznámych cestovín pasta s chutnými ragú a omáčkami, aromatickou... Zobraziť viac
Dokonalý darček pre každého kávoholika! Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Ale za vaším ranným pariacim sa hrnčekom čaká celý svet na to, aby bol objavený – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie... Zobraziť viac
Pre napísanie tejto praktickej príručky sa autor rozhodol z dôvodu absencie takejto literatúry na našom knižnom trhu.... Zobraziť viac
Pišťankova nová kniha Živý oheň z vína v ničem nenavazuje na uštěpačně ironický a postmoderně drsný styl, kterým autor jako... Zobraziť viac
Čo ľudia pili? Koľko pili? A prečo? Mark Forsyth putuje v čase a rozpráva príbeh o tom, že alkohol bol súčasťou každej civilizácie... a s ním aj opitosť. V niektorých kultúrach bolo pitie spojené s náboženstvom, inde so sexualitou, bolo povinnosťou... Zobraziť viac
Reprezentatívny výber suchých a polosuchých slovenských vín, ktoré prichádzajú na trh v roku 2010. Vína hodnotené odbornou... Zobraziť viac
Čo dodá jedlám nezameniteľnú chuť a nevšednú vôňu a navyše je prospešné zdraviu? Aké časti byliniek sa smú používať? Aké sú... Zobraziť viac
Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si... Zobraziť viac
210 nových receptov z bežne dostupných ingrediencií - zdravé inšpirácie od raňajok po večeru -okrem receptov od raňajok po večeru v knihe nájdete aj slané chuťovky a sladké pokušenia -nutričné hodnoty pri každom recepte na celé množstvo a jednu porciu.. Zobraziť viac
Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl... Zobraziť viac
Ste vášnivý kávičkár? Pripravte si aj doma skvelú kávu podľa podrobných návodov z tejto knihy. Poradia vám, ako spracovať zrná, vybrať si správne pomôcky a zavŕšiť to napríklad nádherným latte art ako od profesionálneho baristu... Zobraziť viac