Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kuchárske knihy

Našli sme 8 titulov

Domáce sušenie

Michelle Keogh, Slovart (2016)
Pripravte si v sušičke potravín to najlepšie – od ovocia až po mäso Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako...

Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené lahôdky, ... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,95€
11,40€

Domáci údenár

Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám opäť poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,00€
8,60€

Charcuterie

, Ryland, Peters and Small
Ryland Peters & Small: Long associated with holidays to France, Italy and beyond, here is the chance for you to make the...

Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
20,95€
18,86€

Všetko o údení

Všetko o údení

Vladimír Dyk, Grada (2018)
rady, tipy, recepty

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,90€

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství (2007)
Pečenie, údenie, grilovanie... - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 152 str. - ISBN: 80-7

Pečenie, údenie, grilovanie... - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 152 str. - ISBN: 80-7 Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,93€

Domáca udiareň

Domáca udiareň

Will Fleischman, Ikar (2017)
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických...

Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
14,90€

Domáci údenár

Domáci údenár

Radca pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Zobraziť viac

🍎 Vypredané
10,00€

Charcuterie

Charcuterie

Michael Ruhlman, Brian Polcyn, W. W. Norton & Company (2005)
The Craft of Salting, Smoking and Curing

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
41,00€