Nadýchané krémy, výtečné moučníky, lehounké ovocné dezerty, neodolatelné poháry či zmrzlinové dobroty. To vše naleznete v této lákavé kuchařce, v níž se skrývá neuvěřitelných 1001 receptů a různých variací... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Velký výběr praktických a báječných receptů na domácí výrobu skvělých muffinů a cupcakes. Tyto módní zákusky přinesou mlsným jazýčkům pravý gurmánský zážitek... Zobraziť viac
Tato kuchařka v neobvyklém kulatém formátu nabízí lákavé recepty na pizzu ve více než 50 variacích. Obsahuje tří základní recepty na přípravu těsta: základní, celozrnné a bezlepkové těsto. Svou oblíbenou pizzu zde najdou milovníci masa,... Zobraziť viac
Knižka obsahuje 42 autorkiných najobľúbenejších receptov, ktoré sú doplnené o návody na výrobu originálnych ozdôb a dekorácií. Zloženie sladkostí je postavené najmä na prírodných, kvalitných a bežne dostupných ingredienciách... Zobraziť viac
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je ro Zobraziť viac
50 kartičiek s receptami a farebnými fotografiami každej dobroty... Zobraziť viac
Milujete sladkosti, ale nie zákusky z cukrárne alebo priemyselne vyrábané keksy, koláče či iné sladké maškrty, ktoré predávajú v supermarketoch? Milujete aj... Zobraziť viac
Jemné krémové, ale aj chrumkavé, korenisté a pikantné, s paradajkami a bylinkami, krevetami a kuracím mäsom, studené alebo teplé. Nové recepty na creme brulée a panna cottu vás nadchnú novými chuťami a neuveriteľnými kombináciami... Zobraziť viac
Máte chuť na niečo sladké? Nech sa páči! Ponúkame koláče, koláčiky, zákusky, krémy, pudingy, zmrzliny, nápoje. Slovom, maškrty na všetky spôsoby! Zobraziť viac
Nepochybně vynikající a poutavé raw, veganské a bezlepkové pohoštění! Lahodné raw pohoštění Emily Von Euw, tvůrce populárního blogu „This Rawsome Vegan Life“, připravuje pohoštění, které je tak fenomenální a tak ohromující, že ho lze považovat za... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
"Odporúčam túto knihu tým mladým gazdinkám, ktoré sa práve pokúšajú vniknúť do tajov pečenia a nemajú ani tušenia, kde začať. Ale je vhodná aj pre skúsenejšie cukrárky..." Zobraziť viac
Kuchárska kniha o pečení sa stane vaším spoľahlivým sprievodcom. Čokoľvek by ste v domácej cukrárni chceli vyskúšať, všetko sa vám zaručene podarí – a bude skvelo chutiť. Okolo 400 receptov patriacich ku skutočnej klasike na národné... Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha pre všetkých tých, ktorí chcú vyčariť jednoduché lákavé a chutné pohostenie... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom... Zobraziť viac
Sestra Anastázia z Kongregácie Dcér Božskej Lásky viedla kuchyňu v domoch viacerých rehoľných spoločenstiev v Poľsku. O jej vychýrenom kuchárskom umení svedčí skutočnosť, že je autorkou niekoľkých kníh receptov... Zobraziť viac
Známa moderátorka a úspešná autorka kníh a DVD Emma Tekelyová, vyznávačka zdravého životného štýlu a štíhlej línie, sa priznáva, že je milovníčka sladkostí... Zobraziť viac
160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty... Zobraziť viac
Pečenie po celý rok, sladkosti, chuťovky - jednoducho a rýchlo... Zobraziť viac