Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kuchárske knihy

Našli sme 10 titulov

Ako chutí les - Čarovná vôňa divočiny

Zažite čarovnú vôňu divočiny cez vyše deväťdesiat jedinečných receptov jedál z diviny a plodov lesa. Táto sympatická kuchárska kniha bude dobrou inšpiráciou pre všetkých, ktorí chcú objavovať ako chutí les... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
27,00€
19,89€

Grilované dobroty (60)

, Foni book (2015)
Recepty od babičky s fotopostupom Z obsahu: Medovo-balzamové medailóniky Japonské hydinové ražne (yakitori) Morčacie...

obsahu: Medovo-balzamové medailóniky Japonské hydinové ražne (yakitori) Morčacie mäso obalené slaninkou Morčacie rolky plnené syrom Citronový sumec na ražni Sviečkovica plnená slivkami... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
1,50€
1,30€

Varenie bez výhovoriek

Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,90€
18,39€

Rýchlo, zdravo a chutne

Lucia Urbančoková, LRfit (2022)
To najlepšie od nás

210 nových receptov z bežne dostupných ingrediencií - zdravé inšpirácie od raňajok po večeru -okrem receptov od raňajok po večeru v knihe nájdete aj slané chuťovky a sladké pokušenia -nutričné hodnoty pri každom recepte na celé množstvo a jednu porciu.. Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
35,00€
28,40€

Ako grilovať zeleninu

Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý – vegetariáni i všežravci... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,95€
13,20€

Ako grilovať

Steven Raichlen, Slovart (2022)
Ilustrovaný sprievodca pre nadšencov aj profesionálov

Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
22,90€
17,50€

Slovenská kuchyňa

Ružena Murgová, Štefan Murga, Osveta (2009)
Kniha obsahuje rozmanité špeciality súčasnej slovenskej kuchyne, medzi ktorými sú aj niektoré už takmer zabudnuté pochúťky....

Kniha obsahuje rozmanité špeciality súčasnej slovenskej kuchyne, medzi ktorými sú aj niektoré už takmer zabudnuté pochúťky.... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,00€
8,60€

Varíme a pečieme pod holým nebom

András Csizmadia, Foni book (2014)
Príprava jedál pod holým nebom je zakódovaná v génoch človeka a v jeho kolektívnom podvedomí. Posledné desaťročia táto...

Príprava jedál pod holým nebom je zakódovaná v génoch človeka a v jeho kolektívnom podvedomí. Posledné desaťročia táto oblasť zažíva skutočnú revolúciu. Nech je to v lese, na lúke, pri vode alebo práve v záhrade, čaro ohňa a jedlá pripravené na ňom boli v Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
5,90€
5,60€

Green Fire

Francis Mallmann, Artisan Division of Workman (2022)
Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking

Francis Mallmann is an Argentine grill master. Author of Seven Fires and Mallmann on Fire, he is known for his primal style of live-fire meat cookery... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
39,95€
31,10€

How to Grill Vegetables

Steven Raichlen, Workman (2021)
The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire

Celebrating all the ways to grill green, this mouthwatering, ground breaking cookbook from America’s master griller” (Esquire) shows how to bring live fire or wood smoke to every imaginable vegetable... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,95€
21,40€