Vyše 100 chutných receptov na netradičné grilované jedlá: mäso, ryby, hydina, zelenina a dezerty, malé chuťovky ako Chicken... Zobraziť viac
Keď dni sa predlžujú a teploty začnú stúpať, zrazu sa vracia aj potešenie z grilovania. Recepty z tejto knihy vám pomôžu pripraviť nečakané zážitky. Lahodné hovädzie stejky s kukuričným klasom, stejky z krkovičky so slaninou a chilli... Zobraziť viac
Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb... Zobraziť viac
Základné pravidlá grilovania, recepty vhodné na slávnostné príležitosti, úprava pokrmov, klasické steaky, rebierka, ryby,... Zobraziť viac
Anyone can learn to cook outside over a fire with this dazzling guide to setting up an outdoor kitchen, featuring practical tips and 80 recipes from the award-winning chef of Hartwood in Tulum, Mexico. Chef Eric Werner cooks nearly every dish served... Zobraziť viac
Celebrating all the ways to grill green, this mouthwatering, ground breaking cookbook from America’s master griller” (Esquire) shows how to bring live fire or wood smoke to every imaginable vegetable... Zobraziť viac
Francis Mallmann is an Argentine grill master. Author of Seven Fires and Mallmann on Fire, he is known for his primal style of live-fire meat cookery... Zobraziť viac
Grilovanie je udalosť pre labužníkov pod šírym nebom, oslava pre mladých i starých. Prináša radosť a pôžitok - a to hosťom... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia,... Zobraziť viac
Kalorický sprievodca v prvom rade nie je o klasickom rátaní kalórií podľa tabuliek. Je to extrakt všetkých potrebných praktických a nutných informácií k tomu aby ste procesu chudnutia či optimálneho prijímania kalórií rozumeli lepšie... Zobraziť viac
Grilovanie - či už doma, v kuchyni alebo vonku v prírode, je vždy výnimočným kulinárskym, a v neposlednom rade, aj príjemným... Zobraziť viac
Výhodou grilovaných pokrmov je ich jednoduchá a rýchla príprava. Nielen lahodné pokrmy, ale aj zábava s príjemnou... Zobraziť viac
Cestoviny Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu... Zobraziť viac
Naučte sa grilovať na otvorenom ohni kotlety, steaky, rebierka, hydinu a ryby, vyberiete k nim najlepšiu prílohu z množstva... Zobraziť viac
Metóda prípravy jedla vo woku je v orientálnej kuchyni základná a jedinečná. Predstavuje rýchle, zdravé, chutné a pestré... Zobraziť viac
Grilovanie sa v ostatnom čase stáva módnou záležitosťou. Ľudia chodia čoraz častejšie grilovať do prírody, no grilovanými... Zobraziť viac
Grilovanie od A po Z, návody, ako najlepšie využiť rôzne typy grilov, marinády, zaujímavé omáčky, grilované dezerty.... Zobraziť viac
A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue... Zobraziť viac
Pečenie, údenie, grilovanie... - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 152 str. - ISBN: 80-7 Zobraziť viac
Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom... Zobraziť viac