Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Kuchárky podľa potravín

Našli sme 15 titulov

Dokonalý steak (slovenský jazyk)

Marcus Polman, Slovart (2014)
Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na...

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
19,95€
15,50€

To najlepšie z mäsa - prečítaná (bazár kníh)

Vladimír Horecký, Zdenka Horecká, Perfekt (2010)
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych...

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
6,60€
4,29€

Weber - Grilovanie, Burgery - prečítaná (bazár kníh)

Jamie Purviance, Príroda (2016)
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa,...

Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,90€
7,74€

To najlepšie z mäsa - prečítaná (bazár kníh)

Vladimír Horecký, Zdenka Horecká, Perfekt (2010)
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych...

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
6,60€
3,63€

Grilovanie a letné šaláty - prečítaná (bazár kníh)

Jacqueline Bellefontaineová, Slovart (2005)
Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom...

Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom pohľade začnú tiecť slinky. Nájdete v nej kapitoly venované grilovaniu rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
6,95€
4,52€

How to Grill Vegetables

Steven Raichlen, Workman (2021)
The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire

Celebrating all the ways to grill green, this mouthwatering, ground breaking cookbook from America’s master griller” (Esquire) shows how to bring live fire or wood smoke to every imaginable vegetable... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,95€
19,50€

Kalorický sprievodca

Kalorický sprievodca

Tomáš Považan, KOprint (2019)
Plagát

Kalorický sprievodca v prvom rade nie je o klasickom rátaní kalórií podľa tabuliek. Je to extrakt všetkých potrebných praktických a nutných informácií k tomu aby ste procesu chudnutia či optimálneho prijímania kalórií rozumeli lepšie... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,00€

Grilovanie a letné šaláty

Grilovanie a letné šaláty

Jacqueline Bellefontaineová, Slovart (2005)
Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom...

Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
6,95€

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství (2007)
Pečenie, údenie, grilovanie... - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 152 str. - ISBN: 80-7

Pečenie, údenie, grilovanie... - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 152 str. - ISBN: 80-7 Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,93€

To najlepšie z mäsa

To najlepšie z mäsa

Vladimír Horecký, Zdenka Horecká, Perfekt (2010)
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych...

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
6,60€

Kalorický sprievodca

Kalorický sprievodca

Tomáš Považan, KOprint (2019)
(Plagát)

Kalorický sprievodca v prvom rade nie je o klasickom rátaní kalórií podľa tabuliek. Je to extrakt všetkých potrebných praktických a nutných informácií k tomu aby ste procesu chudnutia či optimálneho prijímania kalórií rozumeli lepšie... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,00€

Mleté mäso

Mleté mäso

Klasické i úplne nové recepty na každú príležitosť. Mleté mäso na rôzne spôsoby - pestré recepty na rafinované aj... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
7,99€

Weber - Grilovanie, Steaky

Weber - Grilovanie, Steaky

Jamie Purviance, Príroda (2016)
Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz...

Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,90€

Permakultúra v záhrade

Permakultúra v záhrade

Damien Dekarz, Citadella (2024)
mesiac po mesiaci

Damien Dekarz je známy svojimi inšpiratívnymi videami na YouTube (francúzsky názov kanála je „permaculture agroécologie etc...“). Dekarz sa prihovára všetkým, ktorí snívajú o záhrade produkujúcej ovocie a zeleninu spolu s podporou biodiverzity.... Zobraziť viac


Weber - Grilovanie, Burgery

Weber - Grilovanie, Burgery

Jamie Purviance, Príroda (2016)
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa,...

Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,90€