Táto kuchárka plná lákavých receptov Vám vďaka vedecky overenej metóde vyvinutej v Spojených štátoch pomôže znížiť vysoký krvný tlak až o 10 percent. Kľúčom je nízky obsah soli, dostatok ovocia a zeleniny bohatých na draslík... Zobraziť viac
Ubehli už tri roky od prvého vydania tejto publikácie. Knihy, ktorá sa stretla s úžasnou odozvou u čitateľov všetkých... Zobraziť viac
Novodobá liečba Či je nádor nezhubný alebo zhubný, závisí od jeho látkovej premeny. Rakovinové bunky TKTL1- pozitívne na... Zobraziť viac
Revolučný spôsob stravovania při diabete 1. A 2. typu Diabetes je vážna choroba, ktorú je však možné zvládnuť! Za 12... Zobraziť viac
Staroveká múdrosť hovorí, že stravou môžeme ovplyvniť to, ako sa cítime fyzicky, duchovne i intelektuálne. Autorka tejto knihy vychádza z myšlienky, že chorobám treba najskôr predchádzať, a až potom ich liečiť... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina pri prevencii a liečbe ochorení ľudí. Zobraziť viac
Nehrozí Vám infarkt? Porážka? Ako sa staráme o svoje srdce? Väcˇšina z nás macošsky. Kým sa samo neozve, cˇasto nanˇ ani... Zobraziť viac
Gastroenterológ Peter Minárik, lipidologička Ľubomíra Fábryová a výživová poradkyňa Eva Blaho prinášajú novú knihu všetkým, ktorí trpia takzvaným „vysokým cholesterolom“ alebo inou... Zobraziť viac