Sú malé a neodolateľné – tieto sladké a pikantné minikoláčiky a minichuťovky nielenže skvele chutia, ale tiež výborne... Zobraziť viac
Chcete variť chutne, rýchlo a fit? Je to jednoduchšie, než si myslíte. Pripravte si chutné fit jedlá za niekoľko minút z bežne dostupných surovín. Inšpirujte sa 85 fit receptami, ktoré pre vás pripravilo 50 najlepších slovenských trénerov a osobnost Zobraziť viac
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné Zobraziť viac
Fondánový nákyp z tmavé čokolády, neodolatelně hladká krémová mléčná rýže, šťavnaté ovoce, křupavá banánová tempura máčená v karamelové omáčce nebo osvěžující citronový tvarohový koláč... Jejich příprava zabere pouhých 5, 10, 15, 20, 25 a 30 minut... Zobraziť viac
70 zdravých receptov pre štíhle a pevné telo od tých najlepších trenérov a osobností zo sveta cvičenia a zdravia. Chýba vám energia? Potrebujete sa dobiť? Nejedzte len preto, lebo ste hladní. Jedzte preto, aby ste mali energiu na fungovanie počas. Zobraziť viac
Pretože každodenný zhon nám nedovoľuje tráviť veľa času pri varení, ponúkame vám 200 receptov, ktorých realizáciu zvládnete mihnutím oka. Máte chuť variť, ale otravuje vás lúštiť 25-riadkový recept? Viete oceniť chuť dobrého... Zobraziť viac
Kuchárska kniha na každodenné použitie. Len RÝCHLE! Zdravé! a Chutné! jedlá. Úvodná časť knihy "Vaša špajza" obsahuje obrazové a zaujímavé textové informácie o všetkých použitých potravinách a surovinách, ktoré sa určite stanú vašimi dobrými kamarátmi. Zobraziť viac
Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním první knihy, která Vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií. Nezáleží na tom, jestli chcete zhubnout nebo si postavu udržet. V knize najdete mé další rady... Zobraziť viac
Jemné krémové, ale aj chrumkavé, korenisté a pikantné, s paradajkami a bylinkami, krevetami a kuracím mäsom, studené alebo teplé. Nové recepty na creme brulée a panna cottu vás nadchnú novými chuťami a neuveriteľnými kombináciami... Zobraziť viac
Milujete sladkosti, ale nie zákusky z cukrárne alebo priemyselne vyrábané keksy, koláče či iné sladké maškrty, ktoré predávajú v supermarketoch? Milujete aj... Zobraziť viac
Dostali ste chuť na ovocný rez, malý koláčik alebo kus dobrej torty, a nechce sa vám zapínať rúru? Máme riešenie! Na dezerty v tejto knihe potrebujete iba funkčnú chladničku... Zobraziť viac
Viete, ako sa stravujú známe hokejové osobnosti? Teraz ich môžete mať aj vo vašej kuchyni. Inšpirujte sa ich obľúbenými receptami na rýchle a výživné jedlá a presvedčte sa, že aj zdravá strava chutí výborne... Zobraziť viac
Vynikajúce sýte jedlá. Jednoduché metódy bez neporiadku. Recepty, ktoré zakaždým fungujú. Kniha obsahuje všetko, čo potrebujete, aby ste si vychutnali chutné jedlo každý deň v týždni... Zobraziť viac
Tréner Joe Wicks, známy ako The Body Coach, je fenomén – na instagrame má viac ako 1,3 milióna fanúšikov, jeho kniha sa už rok nepretržite drží na prvých miestach britských rebríčkov. Predalo sa z nej viac ako... Zobraziť viac
Tréner Joe Wicks, známy ako The Body Coach, je fenomén – na instagrame má viac ako 1,3 milióna fanúšikov, jeho kniha sa už rok nepretržite drží na prvých miestach britských rebríčkov. Predalo sa z nej viac ako... Zobraziť viac
Rafinovaná obmena pokrmov deň po dni... Zobraziť viac
Čo si počať, keď potrebujete navariť chutné jedlo rýchlo a hneď teraz, ale nemáte obrúsok prestri sa, ani hrnček, čo varí sám? V takých prípadoch vám pomôže... Zobraziť viac
Kniha Do poslednej omrvinky je určená pre nadšencov udržateľného životného štýlu, aj pre všetkých, ktorí sa s touto témou stretávajú po prvýkrát. Poteší gurmánov a zástancov náročnejšej gastronómie... Zobraziť viac
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu... Zobraziť viac
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů... Zobraziť viac