Britský konštruktér monopostov F1 Adrian Newey v autobiografii prevedie čitateľov svojou fascinujúcou tridsaťpäťročnou kariérou, keď sa podieľal na návrhoch a konštrukčných riešeniach najslávnejších monopostov F1... Zobraziť viac
Napadne vám občas, že sa málo smejete? Smiech má na človeka blahodarný účinok. Pôsobí ako prevencia duševných a fyzických chorôb a napomáha pri ich liečbe. Vyskúšajte jogu smiechu a pozorujte rozdiel sami na sebe... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Dokonalé fotografie vtáčích pier zoradené podľa farebných odtieňov. Našli ste na prechádzke perá a zaujíma vás, ktorým vtákom patria? Vďaka tejto knižke sa vám ich podarí určiť rýchlo a jednoducho. - Vtáčie perá sú zoradené p Zobraziť viac
Neznámy Kimi Räikkönen je príbeh človeka pochádzajúceho zo skromných pomerov, ktorý prerazil až na vrchol nezvyčajnej profesie jazdca formuly 1. Dočítate sa veľa o jazdení, rodine, dôvere, voľnom čase a o dramatických okamihoch v doterajšom živote... Zobraziť viac
Mnoho publikácií so záhradkárskou tematikou, ktoré dodnes na našom knižnom trhu vyšli, nespĺňa predstavy, aby sme mohli podľa popisu presne krok po kroku robiť jednotlivé sezónne pracovné postupy. Pisatelia týchto kníh nedokázali neraz sledy krokov... Zobraziť viac
Knižka Neznášam behanie, pridáte sa? je plná múdrostí, humoru, osobitého štýlu, tipov, citátov a obsahuje tiež viac než šesťdesiat názorných diagramov. Mentor, v ktorom sa sčasti nájde každý, v nej čitateľovi odovzdá dôležité posolstvo o motivácii... Zobraziť viac
V rokoch 2015 – 2017 dosiahol Peter Sagan zdanlivo nemožné: trikrát po sebe zvíťazil na svetovom šampionáte UCI v cestnej cyklistike, vďaka čomu sa zapísal do histórie ako jeden z najúspešnejších jazdcov všetkých čias... Zobraziť viac
Chcete vedieť či je vhodné zasadiť cibuľu medzi kapustu? Táto kniha prvýkrát vyšla v roku 1975 a už celú generáciu záhradkárov naučila, ako využívať „kamarátstva“ rastlín a čo s čím pestovať v záujme bohatšej a kvalitnejšej úrody... Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Zoznámte sa s Marcom „Elvisom" Priestleym, bývalým mechanikom číslo jeden tímu McLaren, a strojcom úspechov tých najlepších jazdcov Formuly 1. Mechanik odhaľuje škandály a tajomstvá, ako aj rivalitu pilotov a tímov. Kniha sleduje Priestleyho na... Zobraziť viac
Vždy jste chtěli svá vypěstovaná rajčata, ale nevíte, jak na to? Anebo nějaké záhonky máte, ale květák neroste, cukety od květu zahnívají a brambory jsou flekaté? A možná už pár let pěstujete i hrdě... Zobraziť viac
Petra Vlhová a ľudia, ktorí stáli pri nej, opisujú cestu na lyžiarsky vrchol. V súčasnosti najúspešnejšia slovenská športovkyňa vydáva oficiálnu autobiografiu... Zobraziť viac
Bylinková škola, dielo známej slovenskej bylinkárky, liečiteľky a učiteľky, Ivety Henzelyovej, nie je obyčajnou knihou o liečivých bylinkách. To, čo z nej robí jedinečnú publikáciu, je spojenie klasickej fytoterapie a tradičného liečiteľstva ... Zobraziť viac
Trénujte s najnižším rizikom úrazu pre dosiahnutie najvyššieho výkonu. S týmto vydaním Nového funkčného tréningu pre športovcov dosiahnete najlepšie výsledky na kurte, ihrisku, trati a žinenkách, nielen v posilňovni... Zobraziť viac
Jedz a behaj je autobiografický príbeh človeka, ktorý svojou nezlomnou vôľou a vytrvalosťou dokázal, že elitným športovcom sa môže stať aj ten najmenej fyzicky predisponovaný človek, ak do toho dá všetko. Zobraziť viac
Nový rok priniesol nové, tretie pokračovanie Hladná furt. Moja Hladná furt 3 alebo aj 2 v 1. Iná a pre mňa špeciálna. A prečo teda Hladná furt 2 v 1? V skratke, lebo som jednoducho jeden nerozhodný šibnutý blíženec. :) ... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit v knihovničce a potom na svem stole... Zobraziť viac
Novo revidované štvrté vydanie je komplexným sprievodcom hlavnými svalovými skupinami. Kompaktná príručka, ktorá sa ľahko používa, obsahuje viac ako 500 ilustrácií, poskytuje kompletný profil každého svalu... Zobraziť viac