Kniha je v prvom rade určená študentom na prípravu v rámci predmetu Interná propedeutika a na prípravu pred štátnou záverečnou skúškou z predmetu Interná medicína... Zobraziť viac
21 kapitol v rozmanitých príchutiach a 11 sladkých receptov s vlastnými príbehmi, zaujímavosti, slovník bohémky a neobyčajné fotografie, to sú ingrediencie tohto výnimočného zákusku pre ženskú dušu ... Zobraziť viac
Majstri kuchárskeho a cukrárskeho umenia vás naučia majstrovsky skĺbiť tradičnú kuchyňu s modernými trendmi v gastronómii, dať osvedčeným potravinám a jedlám nové chute a vône, variť a piecť vtipne jednoducho, zdravo, chutne... Zobraziť viac
Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave... Zobraziť viac
Druhé prepracované vydanie diela Základná farmakológia a farmakoterapia prináša najnovšie informácie o liečivách a z nich vyrábaných liekov, ako aj stručný výber niektorých farmakoterapeutických postupov, pri ktorých sa... Zobraziť viac
Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto... Zobraziť viac
Obľúbenú a mamičkami vyhľadávanú kuchársku knižku, ktorá bola prvý raz vydaná v roku 2018, prinášame vo vynovenej podobe ako druhé doplnené a revidované vydanie.... Zobraziť viac
Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém... Zobraziť viac
Otevíráte knihu, která je plná opravdových delikates. Vedeni krok za krokem mistryní cukrářkou je snadno připravíte i doma. Společně s ní procházejte základním postupem, nic nevynechávejte ani nepřeskakujte, vyvarujte se chyb, na které upozorňuje... Zobraziť viac
Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty se řadí i členové britské královské rodiny, přichází s převratnou knihou, která umožní cítit se skvěle každému z nás bez ohledu na to, jak... Zobraziť viac
K základným úlohám klinického pracovného lekárstva a klinickej toxikológie patrí komplexná diagnostika, liečba a posudzovanie ochorení, ktoré vznikajú v súvislosti s nepriaznivými, zdraviu škodlivými faktormi práce a pracovným... Zobraziť viac
Kniha, ktorá prichádza na trh v slovenskom preklade, od svojho originálneho vydania v r. 2006 vyšla už v 9 jazykoch, ako... Zobraziť viac
Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín... Zobraziť viac
Máte radi vyprážaný syr s hranolčekmi a tatárskou omáčkou? A viete, že keď toto jedlo budete jesť často, môžete skončiť v nemocnici? A čo tak kupované jahodové zákusky so želatínou? Vedeli ste, že obsahujú zomleté červené chrobáčiky, kože a kosti? Tiež... Zobraziť viac
Mezi lidmi koluje tolik rad ohledně stravování, které si z velké části vzájemně odporují. Pro zaneprázdněné rodiče může být... Zobraziť viac
Črevá zohrávajú v našom tele dôležitú úlohu, no neprávom ich podceňujeme. Mladá nemecká lekárka Giulia Enders v tejto knihe vysvetľuje, ako fungujú a aké majú súvislosti... Zobraziť viac
Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania... Zobraziť viac
Kniha 100 najzdravších jedál pre budúce mamičky poskytuje informácie a rady o každej z dôležitých stránok správnej výživy v období tehotnosti. Kniha je zdrojom praktických odporúčaní, ako sa o seba starať v tomto citlivom období. Text mimoriadne vhodne do Zobraziť viac
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho... Zobraziť viac
Prvé štandardy v ošetrovateľstve vo Slovenskej republike vznikali v roku 2003. Po viac ako 10 rokoch autorka predkladá sestrám v praxi, vyučujúcim v odbore ošetrovateľstvo aj študentom publikáciu ako výsledok svojich postrehov a skúseností v rámci.... Zobraziť viac