Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vtedy v lese

Fascinujúca detektívka Vtedy v lese, ktorej autorkou je Tana Frenchová, držiteľka ocenenia Edgar Award je plná akcie,...

Tana FrenchTatran (2011) • Edícia Mimo zákona

🍎 Vypredané
8,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Fascinujúca detektívka Vtedy v lese, ktorej autorkou je Tana Frenchová, držiteľka ocenenia Edgar Award je plná akcie, psychologických zápletiek a postáv takých skutočných, že Vám pripadajú ako priatelia. Je tu všetko: tragickí milenci, prípad zmiznutých detí, psychopati, mylné dedukcie, trúfalý, zábavný a nespoľahlivý rozprávač. Príbeh vás zdrapne za golier a s krikom vtiahne do lesa.

Na oltári z doby bronzovej, objavenom na posvätnom mieste v Knocknaree, sa nájde mŕtve dieťa. Je to talentovaná balerína, dcéra muža, ktorý vedie kampaň proti diaľnici, naplánovanej cez vzácne archeologické nálezisko.
Policajt - rozprávač prežil iné nevyriešené zmiznutie v lete roku 1984, čo lesu dodáva desivo klamlivé čaro. K tomu pristupujú politické ťahanice, posvätná hrdosť detektívnych partnerov, rodina, v ktorej niečo fakt smrdí, čudná partia archeológov a príšerný, strašidelný les.
Tane Frenchovej sa podarilo napísať úžasne sebaistý a vydarený debut, viacvrstvový psychologický thriller, ktorý načiera pod povrch bežného života, a kým dospeje k rozuzleniu, rozdáva štedré porcie vzrušenia.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: In the Woods Rok vydania: 2011 ISBN: 9788022206006 Rozmer: 154×235 mm Počet strán: 414 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách