Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Emine slzy

Ema, temperamentná päťdesiatnička, prežíva životnú krízu, keď jej harmonický manželský život naruší manželova nevera. Úder...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,90€

📚Prečítaná za 5,45€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ema, temperamentná päťdesiatnička, prežíva životnú krízu, keď jej harmonický manželský život naruší manželova nevera. Úder prichádza v najnevhodnejšom čase - práve oslavuje päťdesiatku a prekračuje akúsi pomyselnú čiaru prechodu do stredného veku. Ťažko sa vyrovnáva s tým, že jej muž Adam si našiel o dvadsať rokov mladšiu ženu a presťahoval sa k nej. Ema sa cíti odkopnutá, nepotrebná, stará. Jej osamelosť naruší matkina ťažká choroba - Ema sa musí o ňu starať, je na ňu citovo naviazaná a ťažko nesie prejavy Alzheimerovej choroby. Aj život jej dospelých synov Juraja a Petra, jednovaječných dvojčiat, sa komplikuje a Ema sa im snaží zo všetkých síl pomôcť.
Práve v tomto ťažkom období stretáva svojho bývalého spolužiaka Eugena, čerstvého vdovca. Samota a bolesť ich postupne k sebe približuje a zrodí sa medzi nimi krehký cit lásky. Už sa zdá, že Ema je znova šťastná, keď jej zomiera matka a na pohrebe sa objaví Adam, ktorý sa chce vrátiť k rodine. Temperamentná Ema mu nedokáže odpustiť, čo jej vykonal, a vracia mu všetko poníženie aj s úrokmi. Muž je však chorý a potrebuje pomoc.
Ako sa Ema rozhodne? Obetuje sa? Odpustí Adamovi neveru a zostane s ním? Zvíťazí pocit povinnosti k rodine alebo cit, ktorý ju ťahá k inému mužovi?

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788055124162 Rozmer: 132×207 mm Počet strán: 264 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách