Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kráska

Lyra Prescottová, študentka filmového umenia z Los Angeles, sa pred koncom štúdia zamýšľa nad svojou budúcnosťou. Jej...

Julie GarwoodováIkar (2011)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,90€

📚Prečítaná za 4,90€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Lyra Prescottová, študentka filmového umenia z Los Angeles, sa pred koncom štúdia zamýšľa nad svojou budúcnosťou. Jej rozhodnutie ovplyvňujú dvaja prehnane starostliví bratia, spoločenskou kariérou posadnutí rodičia a excentrická, zato milovaná stará mama. Lyra sa vrhne do práce na záverečnom školskom projekte: dokumentárnom filme o spustošení kedysi krásneho parku. Netuší, že jej život sa čoskoro od základu zmení.
Hrou osudu sa Lyra stane svedkyňou zločinu. Sled záhadných a zradných udalostí ju presvedčí, že sa ocitla v pasci temného scenára s násilným koncom. Vystrašená sa obráti na svoju najlepšiu priateľku Sidney Buchananovú a na scéne sa zjaví nebojácny, diabolsky príťažlivý agent FBI Sam Kincaid. Ako sa slučka intríg sťahuje, vášeň medzi Lyrou a Samom nadobúda nebezpečné rozmery. Obaja sa citom spočiatku bránia - Sam z úcty k mŕtvej manželke, Lyra pre svoju slobodomyseľnú povahu a túžbu po kariére. Smrteľné nebezpečenstvo však je čoraz bližšie!

Z anglického originálu Sizzle (Ballantine Books, an imprint of The Random House Publishing Group, New York, USA) preložila Mária Huttová.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788055123684 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 232 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách