Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Manželka na poschodí

Bohatý manžel, mladá milenka a neodbytné otázky o zmiznutej manželke


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,69€
Zľava 49%
7,99€

📚Prečítaná za 8,63€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Auto najskôr začujem a až potom ho uvidím, no napriek tomu ostanem stáť na mieste a neskôr, keď si na tú chvíľu spomeniem, premýšľam, či som nejakým spôsobom tušila, čo sa stane. Akoby všetko v mojom živote smerovalo práve k tomuto miestu, k tomuto domu. K nemu.

Jane sa len nedávno presťahovala do Birminghamu v Alabame, kde si zarába prechádzkami so psami v Thornfield Estates – uzavretej komunite plnej luxusných domov, naleštených SUV a znudených žien v domácnosti. Život sa jej obráti hore nohami, keď stretne Eddieho Rochestera, najzáhadnejšieho obyvateľa Thornfield Estates, ktorého manželka Bea prednedávnom zmizla z člna spolu so svojou najlepšou priateľkou. Jane si nemôže pomôcť, no v Eddiem vidí príležitosť polepšiť si – nielenže je bohatý a pekný, ale tiež jej môže ponúknuť ochranu, po ktorej vždy túžila. Dokáže sa však niekedy vyrovnať úspešnej a ambicióznej Bei? Navyše, čím viac Jane vie, tým viac ju znepokojuje Bein osud a úloha, akú v ňom zohral Eddie.
Ktorá pani Rochesterová sa napokon dočká šťastného konca?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Wife Upstairs Rok vydania: 2021 ISBN: 9788080902254 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách