Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Projekt šťastia

Rubinová nemala možnosť všetko nechať tak a v skutočnosti to ani nechcela. Jej cieľom bolo zlepšiť svoj život taký, aký bol....


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
5,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rubinová nemala možnosť všetko nechať tak a v skutočnosti to ani nechcela. Jej cieľom bolo zlepšiť svoj život taký, aký bol. Každý mesiac pracovala na inej skupine predsavzatí, napríklad: preukazuj lásku, popros o pomoc, viac sa zabávaj, založ si zápisník vďaky, zabudni na výsledky. Zahĺbila sa do zásad, ktoré hlásajú všetci odborníci od Epikura cez Thoreaua, Oprah Winfreyovú, Martina Seligmana po dalajlámu, aby zistila, čo funguje a čo nie.
Jej závery občas prekvapujú. Zisťuje, že šťastie sa za peniaze kúpiť dá, ak ich míňame s rozumom, že novosť a vysoké ciele sú silným prameňom šťastia, že odmeňovanie samého seba veci skôr zhoršuje, že ventilovanie negatívne pocity v skutočnosti nezmierňuje, že aj tá najmenšia zmena môže spôsobiť veľký rozdiel - nech už ide o praktické veci, alebo o seriózne.
Projekt šťastia je napísaný očarujúcim a dôvtipným štýlom, povznášajúco a zároveň zábavne, núti k uvažovaniu, ale číta sa podmanivo ľahko. Z knihy priam sála nadšenie Gretchen Rubinovej a po pár kapitolách pocítite inšpiráciu začať vlastný Projekt šťastia.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Happiness Project Rok vydania: 2010 ISBN: 9788022205924 Rozmer: 152×235 mm Počet strán: 230 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách