Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Móda

Obrazové dejiny obliekania a štýlu


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
49,90€
Zľava 27%
36,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Unikátny obrazový sprievodca históriou odievania

Výpravná obrazová publikácia Móda vás prevedie storočiami, počas ktorých sa šaty z kusov nazberaných látok postupne premenili na dnešné prehliadkové senzácie. Vizuálne bohaté katalógy sú zostavené z obrazov, zo sôch i z fotografií a sú doplnené odbornými komentármi. Zachytávajú významné okamihy dejín módy, napríklad momenty, keď sa sukne skracovali, aby odhalili kúsok pančušky, alebo keď si mládež natiahla džínsy a vytvorila vlastnú kultúru, prípadne keď sa červený koberec stal prehliadkovým mólom a celebrity začali navrhovať oblečenie.
Fotografická výprava do minulosti predstavuje klasické šaty zo všetkých uhlov a približuje detaily látok, krajčírskeho spracovania a doplnkov, ktoré práve z týchto šiat urobili kultové alebo jednoducho výnimočné kusy. Dvojstranové obrázky zachytávajú náladu spoločnosti alebo momenty stelesňujúce atmosféru doby – od extravagancie na kráľovských dvoroch po zrodenie fenoménu supermodelky. Celostranové fotografie a prehľadné tabuľky s časovými údajmi rozprávajú príbeh priekopníkov módy, ktorí určovali štýl celých generácií, a návrhárov, ktorí módne ikony obliekali.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Fashion Rok vydania: 2021 ISBN: 9788055179407 Rozmer: 260×307 mm Počet strán: 480 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách