Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mass Effect - PC (XKH)

EA

🍎 Vypredané
7,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sci-fi 3D RPG, v ktorom preberáte úlohu jedného z ochrancov galaktického mieru, ktorý musí spoločne so svojimi kolegami brániť celú galaxiu pred jednotkami bývalého legendárneho agenta, keď sa ten obrátil na stranu nepriateľov. Ako zistíte ďalšie a ďalšie informácie, začnete si uvedomovať, že naozajstnou hrozbou je niečo/niekto iný a je väčším tŕňom v oku ako by si ktokoľvek dokázal pripustiť.

Jedná sa o prvý titul z plánovanej trilógie, ktorý ponúka bohatú príbehovú líniu, ktorá vás vtiahne do udalostí a postaví pred radu rozhodnutí, ktoré ovplyvnia ďalší osud galaxie i všetkých jej obyvateľov. Významnou časťou sú aj tímové súboje s nutnou dávkou taktiky a aj možnosť preskúmavať na vlastnú päsť doposiaľ neznáme planéty, po povrchu ktorých sa budete pohybovať prostredníctvom univerzálneho dopravného prostriedku. Na týchto planétach na vás čaká rada nebezpečných i zaujímavých mini-dobrodružstiev, ktoré nie sú spojené s hlavnou príbehovou líniou, ale ich sledovanie vám môže priniesť nové informácie, zbrane, či predmety.

Tiež vzhľad postavy je čisto na vás, rovnako ako výber zbraní a rešpekt u ostatných, čo ovplyvní najmä vedenie interaktívnych dialógov.

Mass Effect: Bring Down the Sky
Všetci majitelia PC verzie majú možnosť stiahnuť si oficiálne rozšírenie pre hru s názvom Bring Down the Sky (ktoré je pre majiteľov Xbox 360 verzie platené) a to úplne zadarmo. Tento prídavok ponúka zhruba 90 minút hrateľnosti, nový svet, nový príbeh, úplne novú rasu nepriateľských Batarianov a hlavne veľa akcie.

Jazyk: angličtina