Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Testy - testMONITOR - Matematika - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Didaktis (2008)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
7,89€
Zľava 45%
4,34€

Publikácia Testy – testMONITOR – Matematika je zbierkou riešených príkladov pre žiakov základných škôl na preverenie a upevnenie vedomostí.

TestMONITOR umožňuje žiakom vyskúšať si, ako by obstáli v celoplošnom testovaní, ktoré čaká všetkých žiakov v 9. ročníku ZŠ. Význam tohto testovania sa z roka na rok zvyšuje, keďže jeho výsledky mnohé stredné školy zohľadňujú pri prijímaní žiakov, či dokonca ním úplne nahrádzajú prijímacie skúšky.

Prostredníctvom jedenástich modelových testov – každý s 30 úlohami – si žiak detailne preskúša nielen znalosti z aritmetiky, algebry a geometrie, ale zároveň má možnosť zlepšovať schopnosť využiť svoje poznatky aj pri riešení úloh.
- Rozmanitá štruktúra úloh umožňuje dôkladne si precvičiť celé učivo.
- Pri náročnejších úlohách sú uvedené podrobnejšie riešenia a vysvetlenia, napríklad ako zostaviť rovnicu v slovných príkladoch.
- Množstvo úloh je z bežného života, čo priamo podporuje využitie matematických poznatkov v praktických situáciách.
- Nechýbajú úlohy na počítanie v eurách a prepočty medzi korunami a eurami.
- Časť príkladov je vyriešená viacerými, niekedy aj netradičnými postupmi riešenia, čo podporujú premýšľanie a spájanie poznatkov.
- Kniha obsahuje dva typy úloh: úlohy, v ktorých treba vypracovať riešenie a úlohy, v ktorých treba správnu odpoveď vybrať z daných možností.

Dvojfarebný dizajn prispieva k ľahšej čitateľnosti a prehľadnosti. Farebné odlíšenie často pomáha lepšie pochopiť súvislosti medzi jednotlivými krokmi riešenia.

Rok vydania: 2008 Rozmer: 165×240 mm Počet strán: 112 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách