Júlová knižná akcia!

Ani kúsok nazmar

Šéfkuchár Patrik Jaros a fotograf jedál Günter Beer sa rozhodli vytvoriť skutočne novú kuchársku knihu - kuchársku knihu pre...


🍌 Odosielame o 5 dní.
8,60€

📚Prečítaná za 5,47€ Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Šéfkuchár Patrik Jaros a fotograf jedál Günter Beer sa rozhodli vytvoriť skutočne novú kuchársku knihu - kuchársku knihu pre osamelo žijúcich a malé kuchyne 21. storočia, ktorá bude denne použiteľná, zrozumiteľná každému amatérskemu kuchárovi a v receptoch bude používať prísady, ktoré má zvyčajne každý doma. Obsahuje mnoho nových, ešte neznámych receptov a pracuje so zvyškami, ktoré sú dostupné všade, kde sa varí a konzumuje. Navyše prezentuje známe prísady v úplne nových súvislostiach a používa hotové výrobky z regálov supermarketov, aby ich s minimálnymi nákladmi prekvapujúcim spôsobom zošľachtila. Najvlastnejšou ingredienciou tejto knihy je však fantázia.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788080859879 Rozmer: 160×200 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách