Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Na krídlach lásky


🍌 Odosielame o 3 dni.
12,90€
Zľava 54%
5,90€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Po románe Keď príde láska pokračuje obľúbená regentská séria o rode Westcottovcov očarujúcou romancou, v ktorej vám jedinečná Mary Baloghová predstaví ďalšiu zo svojich nezabudnuteľných ženských postáv – hrdú a nezávislú Jessicu Archerovú.

Lady Jessica Archerová stratila záujem o vzrušujúci život londýnskej smotánky, keď jej sesternicu a najlepšiu priateľku Abigail Westcottovú vyššie kruhy odmietli, lebo vysvitlo, že jej rodičia neboli zosobášení. Ale Jessica bola vždy praktická, a preto sa vo svojich dvadsiatich piatich rokoch rozhodne, že sa vydá, aj keď bez lásky. Vie, že je dobrá partia, koniec koncov je sestra vojvodu Netherbyho.
Jessice dvorí veľa džentlmenov, ktorí spĺňajú jej vysoké nároky, na plesoch ju vždy obklopuje verná družina. A tak keď sa stretne s tajomným Gabrielom Thornom, ktorý sa vrátil z Nového sveta, aby sa ujal rovnako tajomného dedičstva, zdá sa jej neprijateľný, lebo hneď pri prvom stretnutí sa jej opovážil oznámiť, že sa s ňou plánuje oženiť. Keď však Jessica pochopí, kto je Gabriel v skutočnosti a čo je ochotný urobiť, aby ochránil ľudí, ktorí od neho závisia, zapáči sa jej jeho úsilie – a zapáči sa jej aj on ako muž. Splní sa jej dievčenský sen vydať sa z lásky?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Someone To Romance Rok vydania: 2021 ISBN: 9788022023122 Rozmer: 140×200 mm Počet strán: 304 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách