Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Piatok dvanásteho

O príbehoch, ako je tento, sa nerozpráva. Ani sa o nich nepíše. Je to preto, lebo hrdinovia netušia, že k sebe patria, sú...

Alica ČinčárováIkar (2010) • Edícia Mám talent

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
6,90€

📚Prečítaná za 3,80€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

O príbehoch, ako je tento, sa nerozpráva. Ani sa o nich nepíše. Je to preto, lebo hrdinovia netušia, že k sebe patria, sú súčasťou jedného životného celku a tvoria jeden príbeh. Žijú oddelené životy a často sa vôbec nepoznajú. Nevedia, že niektorí z nich sú ako dážď, vytrvalí a zdolávajúci každú prekážku, iní sú pevní ako skala, ďalší sa ťahajú za slnkom ako konáre a tí, čo tvoria doma zázemie, sú ich korene. Niektorí sa zo života tešia a tancujú ako mihotajúce sa listy vo vánku, druhí o život bojujú, potom ho chránia, vyživujú, a keď sa priblíži jeho koniec, otvoria náruč a mŕtvy život s pokorou znova prijmú do svojho srdca ako pôda. Sú takí rozdielni, a napriek tomu tvoria jeden celok - strom.

Piatok dvanásteho je príbeh plný života a humoru s prekvapivým koncom. Odohráva sa na súčasnom Slovensku, kde žijú rôzne, navzájom cudzie dvojice a každá rieši svoj problém týkajúci sa lásky, manželstva, detí, kariéry, neistej budúcnosti. Ich životné cesty sa pretnú, keď ich zasiahne nečakaná udalosť. Posilní iba toho, kto koná úprimne a vie, že k šťastiu patrí aj odpúšťanie.

Príbeh o ľuďoch potrestaných vlastnou povahou, ktorá im bráni rozvinúť talent pre život, a o ľuďoch, ktorí sa rozhodnú žiť napriek tomu, aké im život rozdal karty.

ČITATELIA WWW.MAMTALENT.SK O KNIHE

No, Alica... naozaj máš talent!
Ebo

Musím uznať, fantasticky premyslené.
Michaela Dubovcová

Skvelé! Blahoželám, veľmi pútavé. V myšlienkach zostanem s postavami ešte dlho.
Betty

Výborné! Gradujúci dej, zaujímavý obsah.
Cikla

Skvelý román, jeho hrdinovia mi budú chýbať.
Katarína K.

Som iba obyčajná náruživá čitateľka, ale váš román sa mi veľmi páčil.
Lýdia

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788055123295 Rozmer: 115×185 mm Počet strán: 224 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách