Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nevinní zmätkári

Smiech je korením života. Vie o tom aj rozprávač príbehu - dvadsaťjedenročný Alex. Ani nevie ako a vhupne s priateľmi do...

Marek ZákopčanIkar (2010) • Edícia Mám talent

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
6,90€

📚Prečítaná za 3,80€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Smiech je korením života. Vie o tom aj rozprávač príbehu - dvadsaťjedenročný Alex. Ani nevie ako a vhupne s priateľmi do množstva bizarných, komických situácií. S vidinou ľahkého zárobku sa Alex podujme doučovať Xéniu, dcéru miestnych zbohatlíkov. No už pri prvej návšteve honosnej vily vyvolá škandál - prichytí totiž domácu pani s mladučkým susedom. Zmätok v Alexovej duši vystupňuje aj Xénia - je totiž nielen krásna, ale aj bystrá. Alex sa, pravdaže neštandardne, zoznámi s Tinou. Nečakane ho zasiahne Amorov šíp, ale dokáže udržať na uzde vášeň, ktorú pociťuje ku Xénii?
Autor s iróniou a nadhľadom opisuje každodenný život mladých ľudí, ich starosti, pohľad na život a dospelých, prvé lásky, skúsenosti s alkoholom či bujaré žúrovanie.
Príbeh Nevinných zmätkárov je plný situačného a konverzačného humoru. Jeho aktérov si obľúbi každý, kto má rád mladosť a život.

ČITATELIA WWW.MAMTALENT.SK O KNIHE

Palec hore - vtipné, milé, netuctové. Napísané s výbornou znalosťou rodného jazyka...
Dark

Perfektne prepracovaný štýl, krásne sa pri ňom oddychuje. Naozaj som mala po celý čas pocit, že stojím vedľa Alexa a prežívam spolu s ním jeho peripetie. Páči sa mi, ako sa autor vie pohrať so slovíčkami. A jeho humor - to je niečo
úžasné!
Soňa Glendová-K.

Čaro tejto prózy spočíva aj v tom, že text vyznieva, akoby ho napísal ostrieľaný šedivý spisovateľ, no zároveň je predýchaný mladým duchom... Výborne!
Marcel Páleš

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788055123288 Rozmer: 115×185 mm Počet strán: 232 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách