Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Podlé úmysly TOP #13

Čo ak ti inštinkt velí dôverovať neznámemu?


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 67%
4,90€

📚Prečítaná za 11,92€ (Zľava 20%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Populárna autorka bestsellerov Sandra Brown vo svojich knihách vynikajúcim spôsobom spája napätie s romantikou. O tom, že je skutočnou kráľovnou žánru romantických trilerov, vás presvedčí aj román Podlé úmysly. Strhujúci dej nabitý prekvapivými zvratmi, príťažlivé postavy a šokujúce rozuzlenie sú zárukou skvelého čitateľského zážitku.

Emory Charbonneauová, mladá pediatrička a nadšená bežkyňa, sa rozhodne stráviť víkend v horách. Sama, bez manžela Jeffa, s ktorým sa pred odchodom nepekne pohádala. Keďže to medzi nimi v poslednom čase škrípe, potrebuje si vyčistiť hlavu a sústrediť sa na prípravu na svoj piaty maratón.
Bežecká trasa cez vysokohorský terén nie je jednoduchá, no Emory je skúsená športovkyňa a má výbornú kondíciu. Odrazu sa však preberie s príšernou bolesťou hlavy v zrube neznámeho muža. Nechce jej prezradiť svoje meno, ale tvrdí, že ju našiel ležať na horskom chodníku v bezvedomí a so zakrvavenou hlavou.

Kto je tajomný neznámy a prečo neodviezol Emory do nemocnice? Bol jej pád nehoda, alebo sa v lese skrýval niekto s podlým úmyslom? Ak bol útočníkom ten záhadný muž, mladá žena nechápe, prečo nedokonal svoje dielo. Alebo sa ju pokúsil zabiť niekto iný, niekto, koho dobre pozná? Komu vlastne môže Emory dôverovať?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Mean Streak Rok vydania: 2021 ISBN: 9788022023108 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 368 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny, romantický, napínavý

Zaradené v kategóriách