César Ros je majiteľ farmy Los Lirios a tiež pracuje ako vedúci agro-inžinierov na farme. Musíme zdôrazniť, že odviedol za posledných 10 rokov mimoriadnu prácu pri obnove pestovania kávy v regióne, ako aj pri vylepšení procesov spracovania. Tropické podnebie oblasti Barahona ponúka perfektné podmienky na pestovanie kávy, najlepšie z celej Dominikánskej republiky. Cesar Ros pestuje kávu v horskej oblasti vedľa dedinky Polo. Dominikánska republika je krajina s veľmi vlhkým tropickým podnebím a uzavretým ekosystémom, keďže je to ostrov, to sa odráža v delikátnosti kávy, ktorú v krajine pestujú.
Príprava kávy: čaj Zloženie: 100% sušené kávové čerešne Chuťový profil: ovocná, sladká Chuť: karamel, čerešne, med Stupeň praženia: dried cascara Varieta: 100% typica arabica Pôvod: Dominikánska republika Región: Barahona Farmár: César Ros Proces: honey metóda Nadmorská výška: 1 100 m. n. m. Nákup: warehouse