Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Sen v bielom - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Nora RobertsIkar (2013) • Séria Sľub • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 35%
7,09€

Štyri kamarátky z detstva sa stali majiteľkami svadobnej agentúry Sľub. Mac, Laurel, Emma a Parker sa ako malé dievčatá rady hrávali na nevesty, dokonca aj na ženíchov, a teraz sú svadby pod ich taktovkou tie najvychýrenejšie v okolí. Prvá z nich je fotografka, druhá cukrárka, tretia má na starosti kvetinovú výzdobu a štvrtá perfektné plánovanie.

Mackensie Elliotová vďaka svojmu fotografickému talentu zachytáva chvíle, ktoré ako dieťa sama nezažila, pretože jej rodičia sa rozviedli. Práve sa chystá na schôdzku s klientmi, keď sa za mierne povážlivých okolností stretne s nevestiným bratom. Rodinne založený stredoškolský profesor angličtiny Carter Maguire nie je jej typ, ale už prvý bozk toto presvedčenie riadne naštrbí. Mac považuje schôdzky s Carterom len za príjemné rozptýlenie. Z nezáväzných stretnutí sa však neraz vykľuje niečo silnejšie práve vtedy, keď sa to najmenej hodí!

Originálny názov: Vision in White Rok vydania: 2013 Rozmer: 132×207 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Štýl: historický, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách