Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nehanebný návrh

Celé mesto hovorí o tom, že dvaja povestne známi zvodcovia žien - gróf Manderville a vojvoda Rothay - v opitosti uzavreli...

Emma WildesováIkar (2010)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,90€

📚Prečítaná za 6,44€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Celé mesto hovorí o tom, že dvaja povestne známi zvodcovia žien - gróf Manderville a vojvoda Rothay - v opitosti uzavreli stávku, ktorý z nich je lepší milenec. Ale ktorá krásna a inteligentná žena sa podujme na to, aby sa pomilovala s oboma mužmi a vyhlásila, ktorý lepšie uspokojil jej túžby?
Od lady Wynnovej by nikto neočakával, že sa ponúkne rozsúdiť ich spor. Táto úctyhodná mladá vdova s povesťou ľadovej kráľovnej netúži znova sa vydať, ale chce si ujasniť, či nevydarený milostný život počas krátkeho manželstva naozaj zapríčinila ona, ako tvrdil nebohý manžel.
Ak gróf a vojvoda sľúbia, že utaja jej totožnosť, rozhodne, ktorý z nich je víťazom v tejto bizarnej stávke. Ale to, čo sa začne ako nehanebný návrh, sa zmení na ohromujúcu lekciu lásky.

Preklad Tamara Chovanová

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788055121864 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 280 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický, romantický

Zaradené v kategóriách