Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Brat František 4

Yvetta WeiszováStudio Lux (2017) • Séria Brat František • 4. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
7,00€
Zľava 10%
6,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nechajme sa vtiahnuť do ďalších nezvyčajných katechéz s veselým bratom Františkom. Objavíme spolu s ním veľkosť Ježišovho zmŕtvychvstania, milosti nám dané cez sviatosti a budeme oslavovať Pána aj cez pesničky z predchádzajúcich častí.

Vstal z mŕtvych
Oslavujme spolu s bratom Františkom nádheru a veľkosť Ježišovho zmŕtvychvstania. Vo Svätom písme sa dočítame, akú veľkú cenu Ježiš zaplatil za to, aby nás priviedol späť domov k Otcovi. Objavíme tiež, ako vďaka zmŕtvychvstaniu Ježiša Krista pociťujeme v živote skutočnú prítomnosť Božej moci.

Veselé melódie
Veselý brat František nás naučí, ako môžeme oslavovať a chváliť Pána prostredníctvom hudby a spevu. Aké veľké požehnanie dostávame, keď máme srdcia a mysle naplnené chválou a oslavou jeho dobroty! Dozvieme sa, čo o tom hovorí Sväté písmo. A nebudú chýbať ani pesničky z prechádzajúcich častí.

Sviatosti
V tejto časti nám brat František predstaví nádherný spôsob, ktorým nám Boh ponúka pomoc a silu pre celý náš život – od narodenia až po okamih, keď nás povolá k sebe do neba. Dozvieme sa o siedmich sviatostiach a o tom, akú milosť pre nás predstavujú.

V hlavnej úlohe slovenského znenia: Tomáš Horváth
Réžia slovenského znenia: Yvetta Weiszová


Rok vydania: 2017 Odporúčaný vek: 3-8 Katalógové číslo: 218 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 102 Obal: DVD slim obal Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách