Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Z temnôt do svetla


🍌 Odosielame o 7 dní.
7,00€
Zľava 24%
5,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha, ktorú budete čítať, je výsledkom života naplneného drámou, mystikou a zážitkami, ktoré sa môžu tým, čo sú ďaleko od Boha zdať plné protirečenia. Objavíte život zapletený do najzávažnejších omylov a nebezpečenstiev, ktoré sú výsledkom existencie bez duchovného poznania; život zaplavený slepými ambíciami a zameraný na pominuteľné ciele. V diele nájdete aj ovocie autorovho stretnutia s jeho Stvoriteľom, v ktorom ho Jeho milosrdenstvo a odpustenie zachráni z popola hriechu a premárneného života a premení na chlieb evanjelizácie celého sveta. Popritom všetkom sa knihou ako zlatá niť vinie známa biblická veta podľa ktorej si Boh vyberá jednoduchých na to, aby pokoril múdrych.

Marino Restrepo nikdy neštudoval teológiu ani náboženské vedy. Napriek tomu prednášal vysokoučeným teológom v Katolíckej cirkvi a v akademickom svete. Jeho jednoduchý spôsob prezentácie Kristovho učenia plynúci z jeho srdca umožnil vzdelancom vypočuť si jednoduchosť evanjeliového posolstva vliateho Duchom Svätým. Ste pozvaní kráčať po chodníčkoch Božieho milosrdenstva.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: From Darkness Into the Light Rok vydania: 2009 ISBN: 9788096900053 Rozmer: 134×200 mm Počet strán: 144 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách