Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

111 Useful English Phrasal Verbs

111 Useful English Phr.VerbsSK - 111 užitočných anglických frázových slovies - didaktis - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přeba


🍌 Odosielame o 5 dní.
7,88€
Zľava 26%
5,80€

📚Prečítaná za 5,12€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Užitočná príručka poskytuje prehľad 111 najpoužívanejších a najpotrebnejších frázových slovies, ktorých porozumenie a správne používanie je nevyhnutné pre každého, kto sa chce pohybovať v anglicky hovoriacom prostredí.

Väčšina z uvedených zvratov má viac ako jeden význam, pričom sme sa snažili vybrať tie najužitočnejšie.
Knižka je spracovaná prehľadnou formou s dôrazom na rýchle vyhľadávanie. Frázové slovesá - teda ustálené slovné spojenia slovesa a predložky (prípadne príslovky), ktorá pôvodnému, "osamotenému" slovesu dodáva celkom rozdielny význam, sú v knihe zoradené podľa abecedy.

Ku každému frázovému slovesu je uvedený slovenský preklad jeho významu a dostatok viet - príkladov na použitie v anglických vetách. Vety sú samozrejme preložené aj do slovenčiny, čím čitateľ dostáva jasný a praktický návod, ako sa daný zvrat používa. Krátka poznámka ešte informáciu dopĺňa o významové odtienky alebo vymenúva konkrétne situácie, v ktorých sa najčastejšie využíva. Nechýba ani slovenský register.

Príručka je určená širokému okruhu záujemcov o anglický jazyk.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788089160723 Rozmer: 125×176 mm Počet strán: 124 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina, angličtina

Zaradené v kategóriách