Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Spoločenská terapia

Lifelution (2021)

🍎 Vypredané
29,99€

Spoločenská terapia je slovenská spoločenská kartová hra, ktorá je určená na spríjemnenie chvíľ a netradičné vzájomné spoznávanie sa s vašimi blízkymi, kamarátmi, či rodinou.

Počas hrania o sebe zistíte zábavnou formou aj to, čo ste netušili. Potiahnutím kartičky otvoríte svet plný zábavy a vzájomného spoznávania sa.

PREČO SI KÚPIŤ KARTOVÚ HRU SPOLOČENSKÁ TERAPIA?

Zlepší vám vzťahy
Vaše vzťahy neboli nikdy tak úprimné, ako po zahraní si kartovej hry Spoločenská terapia. Je vytvorená tak, aby si aj ten najväčší introvert dokázal zahrať a uvoľniť sa.

Precvičí komunikáciu
Hracie kartičky sú vytvorené tak, aby vás prinútili komunikovať s ostatnými hráčmi, čo vám zabezpečí zlepšenie komunikácie a lepšie poznanie jeden druhého.

Zabezpečí kopec zábavy
Hra obsahuje kartičky plné zábavných úloh a otázok, ktoré vás prinútia odpoveď aj na tie najťažšie otázky.
Program na voľné chvíle

Spoločenská terapia nie je klasická hra s víťazom, tu ste víťazmi všetci. Počas hrania si uvedomíte, že o sebe viete viac, než keď ste hru začali hrať.
TIP! Hru Spoločenská terapia je možné hrať aj v prípade keď sa nemôžeme spolu stretávať, zavolajte si cez videohovor, alebo ktorúkoľvek inú aplikáciu, ktorá umožňuje spojenie viacerých osôb do jedného hovoru.
Stačí Vám jedna hra a o zábavu máte postarané 😊

Rok vydania: 2021 Rozmer: 155×100 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách