Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pravidlá lásky

Čo pre vás znamená láska a medziľudské vzťahy? Aký význam má vo vašom živote vzťah s partnerom, rodinou, priateľmi a ľuďmi...


🍎 Vypredané
4,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Čo pre vás znamená láska a medziľudské vzťahy? Aký význam má vo vašom živote vzťah s partnerom, rodinou, priateľmi a ľuďmi všeobecne? Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo sa váš nedávny vzťah, z ktorého ste mali dobrý pocit, rozpadol? Alebo nad tým, prečo sa vaše deti medzi sebou neustále doťahujú? A prečo si zrazu nemáte čo povedať s priateľom z vysokej školy?


Nech si už na tieto otázky odpovedáte akokoľvek, jedno je isté: Láska a vzťahy sú nesmierne dôležité. Vnášajú nám do života spokojnosť a šťastie. Existuje mnoho výskumov, ktoré dokazujú, že ľudia, ktorí milujú a sú milovaní, sa v priemere dožívajú vyššieho veku ako tí, ktorí žijú bez lásky.


Ako si teda budovať a udržiavať plnohodnotné vzťahy? Jednoducho - stačí len poznať zákony medziľudskej príťažlivosti - Pravidlá lásky. V tejto knihe sú zhrnuté do jednoduchých, ale účinných odporúčaní, ktoré vám pomôžu k vysnívaným vzťahom, či ich už vnímate ako romantické prepojenie spriaznených duší alebo harmonický partnerský a rodinný život. Aj vďaka rozumnému nadhľadu a odľahčenému štýlu Richarda Templara sú Pravidlá lásky výnimočnou knihou v oblasti vzťahov, ktorú si okrem žien radi prečítajú aj muži.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788081091247 Rozmer: 145×207 mm Počet strán: 240 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách