Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nespútaný vojvoda

Gaelen FoleySlovenský spisovateľ (2021) • Séria Moonlight Square • 3. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,90€
Zľava 27%
11,60€

📚Prečítaná za 10,34€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Obľúbená americká spisovateľka Gaelen Foley vás už po tretí raz pozýva na Moonlight Square – na najromantickejšiu adresu v regentskom Londýne. Prijmite jej pozvanie a podľahnite čaru ľúbostného príbehu s napínavou dobrodružnou zápletkou!

Londýn 1817. Po návrate z prvej línie bojov proti Napoleonovi sa major Connor Forbes, rodák z Írska, na svoje obrovské prekvapenie dozvie, že zdedil titul anglického vojvodu. Má to však jeden háčik: poslední traja vojvodovia z Amberley zahynuli za záhadných okolností. Zakrátko sa aj jeho samého niekto pokúsi zabiť a Connor si uvedomí, že súrne potrebuje pomoc. Ale komu z nepriateľsky naladenej londýnskej smotánky by mohol dôverovať?
Lady Margaret Winthropová sa zúfalo snaží uniknúť z domácnosti svojej panovačnej sestry, aj keby to znamenalo, že sa vydá za arogantného lorda Brycea. A tak keď horkokrvný Bryce vyzve nového vojvodu z Amberley na súboj, Maggie neostane nič iné, než orodovať u vojnového hrdinu, aby nechal jej nápadníka nažive. Ani vo sne by jej nenapadlo, že to bude začiatok jej škandalózneho spojenectva s drsným vojvodom...

Connor a Maggie sa rozhodnú spojiť svoje sily, aby vyriešili všetky záhady, a popritom sa zblížia. Môže však ich krehké puto vydržať, aj keď im cestu skríži pomstychtivý vrah? Podarí sa im odhaliť rodinné tajomstvá skryté hlboko v minulosti a dostanú napokon šancu na šťastie?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Duke of Storm Rok vydania: 2021 ISBN: 9788022022927 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 488 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách