Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Keď príde láska

Mary BaloghSlovenský spisovateľ (2021) • Séria Westcottovci • 6. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 28%
9,30€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Po románe Druhá šanca na lásku nám kráľovná historickej romance Mary Baloghová ponúka ďalšie pokračovanie úspešnej regentskej série o osudoch nekonvenčných členov rodu Westcottovcov. Toto je príbeh Abigail, najmladšej dcéry lorda Riverdala.

Sny Abigail Westcottovej sa rozplynuli, keď jej zomrel otec a vysvitlo, že jej rodičia neboli legálne zosobášení. Ale teraz, o šesť rokov neskôr, si vychutnáva nezávislosť, ktorú jej zabezpečuje postavenie bohatej slobodnej ženy. Dokonca je taká sebavedomá, že bez váhania vyhreší sluhu, čo sa v prítomnosti dám opovážil rúbať drevo do pol pása nahý. Ibaže ten muž nie je nijaký sluha. Je to podplukovník Gilbert Bennington, dôstojník, ktorý sprevádzal jej raneného brata Harryho domov po vojnách s Napoleonom. Gil prišiel do Hinsfordského sídla, aby svojmu priateľovi pomohol pri zotavovaní, a nepáči sa mu, keď sa k nemu správajú povýšene – najmä preto, lebo nemá urodzený pôvod.

Aj keď spočiatku Gil a Abigail stelesňujú jeden pre druhého vlastnosti, ktorými najväčšmi opovrhujú, zakrátko zistia, aký mylný môže byť prvý dojem. Pretože za fasádou kedysi vznešenej dámy a muža prostého pôvodu sa skrývajú dvaja ľudia, ktorí chápu, čo je skutočná česť, a že iba vďaka nej môže človek nájsť pravú lásku.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Someone to Honor Rok vydania: 2021 ISBN: 9788022022965 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 296 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách