Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Herný boxík: Andrea a jej leto

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
9,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Predstavte deťom prostredníctvom tejto prenosnej hračky s minibábikou svet série LEGO® Friends. Je to ideálna cestovná hračka pre deti, ktoré svoje prázdniny rady trávia hrami.
  • Podnecujte s touto prenosnou hračkou s témou leta zábavné dobrodružstvá na cestách. Zberateľská cestovná hračka LEGO® Friends Herný boxík: Andrea a jej leto (41410) obsahuje všetky potrebné kocky na zostavenie pestrofarebnej morskej scény poskytujúcej deťom priestor na objavovanie.
  • V herných boxíkoch s témou leta je ukrytá veľká zábava na malom priestore. V tomto boxíku sa nachádza minibábika LEGO® Friends Andrey a figúrka tajomného morského živočícha. Vďaka množstvu kreatívnych prvkov a hárku so samolepkami si deti môžu boxík prispôsobovať podľa vlastných predstáv.
  • Deti sa s jednotlivými vecičkami môžu hrať buď mimo herného boxíku, alebo si ich zbaliť a užívať si s nimi zábavu na cestách. Jednotlivé boxíky možno na seba skladať alebo spájať s ďalšími hernými boxíkmi zo série LEGO® Friends a vytvárať tak zábavné výstavné kúsky. Alebo ich deti môžu rozdeliť a zahrať sa spolu s kamarátmi.
  • Tieto jednoduché stavebnice prinášajú zábavný spôsob, ako uviesť tvorivé deti do LEGO® sveta. Hra sa s nimi rozbieha naozaj rýchlo. Táto 43-dielna hračka plná dobrodružstva sa skvelo hodí ako prekvapenie či narodeninový alebo vianočný darček pre deti vo veku od 6 rokov.
  • Každý boxík meria niečo vyše 8 cm na šírku a 6 cm na výšku, vďaka čomu je ideálnou kompaktnou hračkou pre deti na tvorivé hranie sa spolu s kamarátmi. Pestrofarebné prenosné hračky taktiež skvelo poslúžia na spríjemnenie dlhšieho cestovania.
  • Do tejto zberateľskej hračky nemusíte dávať batérie, aby ste ju prebudili k životu. Dá sa rozdeliť, skladať na seba a spájať s ostatnými boxíkmi, pričom každý z nich ukrýva tajomné zvieratko. Hračky, s ktorými sa nápady sypú jedna radosť!
  • Premýšľate o kúpe tejto súpravy zo série LEGO® Friends niekomu, kto s LEGO stavebnicami ešte len začína? Žiadny problém – súčasťou sú aj jednoduché pokyny na stavanie poskytujúce návod krok za krokom. Stačí otvoriť balenie a pustiť sa do stavania!
  • Uveďte deti do sveta mestečka Heartlake zo série LEGO® Friends, miesta plného napínavých hier plných fantázie a skvelých kamarátstiev, kde deti spoznajú postavy podobné im samotným. Všetci sú tu vítaní.
  • LEGO® kreatívne stavebnice spĺňajú najvyššie normy kvality v odvetví. Deti pri skladaní tejto hračky s minibábikou zistia, že kocky spolu pevne držia, ale dajú sa tiež vždy ľahko od seba oddeliť.
  • Spoločnosť LEGO Group všetky kocky a dieliky testuje všetkými možnými spôsobmi, aby sa zaistilo, že každá LEGO® Friends súprava pre deti spĺňa tie najvyššie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 41410

Zaradené v kategóriách