Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hľadanie domova

Kristi Ann Hunteri527.net (2021) • Séria Sídlo Haven Manor • 3. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 12%
13,15€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jessamine Beaucheneová strávila väčšinu svojho života schovávaním sa a neustálym sťahovaním z miesta na miesto. Chcela sa tak vyhnúť minulosti, ktorú za sebou zanechala. Keď však zistí, že existuje nádej, že rodina, ktorú už dlho pokladala za mŕtvu, ešte žije, ale hrozí jej nebezpečenstvo, pochopí, že svoje tajomstvá nebude môcť ukrývať pred svetlom sveta naveky.
Derek Thornbury miluje veci minulé a práve preto sa stal odborníkom na históriu a artefakty. Uvedomuje si, že Jess ho nikdy nemala príliš v láske, no keď ho požiada o pomoc s rozlúštením starého denníka svojich predkov, neodolá a rozhodne sa jej pomôcť odhaliť toto tajomstvo. Počas pátrania po ukrytom artefakte, ktorý musí Jess s Derekom nájsť skôr než nepriatelia jej rodiny, sa mnoho dozvedia jeden o druhom a zároveň sa veľa naučia aj o živote. Môže ich cesta k náprave minulosti napokon doviesť k ich spoločnej budúcnosti?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: A Pursuit of Home Rok vydania: 2021 ISBN: 9788089822690 Rozmer: 145×213 mm Počet strán: 392 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách