Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zafírové zvádzanie

Láska je najvzácnejší drahokam

Jane FeatherSlovenský spisovateľ (2021) • Séria Londýnske klenoty • 2. diel

🍌 Odosielame o 3 dni.
12,90€
Zľava 32%
8,80€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Po Diamantovom pokušení nám Jane Featherová ponúka druhý diel pútavej trilógie z eduardovského obdobia s názvom Londýnske klenoty, zobrazujúcej osudy troch nerozlučných priateliek z vyššej spoločnosti.

Tentoraz sa v centre pozornosti ocitá pôvabná a bystrá Fenella, jediná dcéra lorda a lady Grantleyovcov. Jej nezávislej povahe a nespútanému temperamentu sa priečia zaužívané spoločenské konvencie, musí však brať ohľad na city svojej matky, ktorá by ju najradšej videla v manželstve s Georgeom Headingtonom. Konzervatívnemu lordovi sa Fenella páči, no desí ho, že sympatizuje s feministkami a búri sa proti každej nespravodlivosti. A to ešte netuší, že mladá žena pred všetkými tají výstrednú túžbu stať sa herečkou! Prednedávnom sa prihlásila na hodiny herectva a spolu so skupinou ochotníkov nacvičuje avantgardnú divadelnú hru Zafír. Jej autor Edward Tremayne, známy londýnsky bohém, vidí vo Fenelle stelesnenie hlavnej postavy Rose a ju zas fascinuje jeho záhadnosť a nevypočítateľnosť. Ich vzťah je od začiatku plný konfliktov a nevraživosti, ale aj silného iskrenia. Vzájomná príťažlivosť Edwarda a Fenelly rastie každým dňom, no aká je šanca, že prerastie na ozajstnú lásku?

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788022022811 Rozmer: 148×215 mm Počet strán: 272 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách