Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čerti sa nesmejú v Pekle, ale v Raji


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,99€
Zľava 10%
11,69€

📚Prečítaná za 8,44€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jeseň, Súčasnosť.
Pohľadná a šikovná bankárka upálená zaživa vo vlastnej chate. Alfa samec a majiteľ siete fitness centier v jednej osobe otrávený jedom na potkany.

Dve obete, ktoré mimoriadne krutým spôsobom trpeli pred smrťou.
Jediná stopa – magnetofónová páska s pop pesničkami z ďalekého Orientu.
Žiadni podozriví.

Vyšetrovateľka Mia Macková rieši každý jeden prípad s osobitým prístupom. Osobitým v zmysle prekrúcania pravidiel, ignorovania príkazov. Najprv udrie, potom sa pýta, na záver si odsrkne z obľúbenej kávy. Avšak osud ju zavedie na stopu Kazetového vraha.

Leto 1988.
V batohoch cinkajú partii chalanov fľaše páleného, po bokoch ich zvádzajú kočky v bikinách. Čo je najkrajší darček pre osemnásťročného chlapca? No predsa... Horúce dni, sprevádzané horúcejšími nocami.
Aspoň tak si predstavovali tínedžeri výlet do lona panenskej prírody ihličnatého pralesa. Pralesa starého, veľmi starého, kde však platia zákony z dôb pohanských.

Dva príbehy vzdialené od seba tri dekády, Čerti sa nesmejú v Pekle, ale v Raji je detektívny román s prvkami hororu a erotiky určený pre každého, kto má rád napínavé detektívky, pri ktorých je každá strana dielik puzzle, ktoré zapadnú do seba až na samotnom konci.

Kajo Nagyéri, 29-ročný rodák z Bratislavy, fanúšik hororov a pečenia dokonalých krémešov, vás víta prečítať si krimi príbeh, kde sa čitateľ až na posledných stranách dozvie skutočnú pravdu.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788057023500 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 396 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách