Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Escape Room 2 CZ - úniková hra

ADC BF (2020) • Edícia Únikové hry

🍌 Odosielame o 6 dní.
44,21€
Zľava 10%
39,79€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Escape Room 2 - úniková hra je pokračovaním populárnej únikovej hry Escape Room. V obsahu nájdete 4 nové scenáre plné napätia.

S touto únikovou hrou zažijete napätie v pohodlí domova. Čaká vás rozpletanie záhad a riešenie úloh pod tlakom a časovým stresom k čomu prispieva Chrono dekodér - odmeriavač času. Máte 60 minút na to, aby ste vyriešili záhadu. Musíte spolupracovať, spoločne odhaľovať skryté nápovedy, pretože ak zlyháte, prehráte všetci spoločne.

V balení nájdete 4 scenáre, každý pozostáva z troch častí. V každej časti musíte nájsť správnu kombináciu 4 kľúčov (zo šestnástich).

Hra začína otvorením obálky a prečítaním úlohy. Vo vnútri obálky nájdete rôzne nápovedy nevyhnutné na rozlúštenie kódu. V každom ťahu hráči spoločne preskúmavajú prostredie na hracej doske. Sú tam skryté rôzne nápovedy a pomôcky, ktoré pomôžu hráčom dostať sa von. Prijmete túto výzvu?

Záhadná vražda - už len z letmého pohľadu na miesto činu vám je jasné, že toto nebude jednoduché. Vo svojom živote ste už vyriešili kopec vrážd, ale toto je niečo úplne iné...

Vesmírna stanica - prvé, čo vás upúta sú krvou zaliate oči astronauta...

Dentista - Váš zubár doktor Sienski si vás zavolal na pravidelnú prehliadku. Po krátkom zaváhaní si predsa len sadnete do jeho kresla. Namiesto bežnej kontroly vám niekto položí na tvár masku a vy upadnete do bezvedomia.

Tajný agent - Zekestán vyhlásil suverenitu a pod hrozbou použitia ničivých zbraní drží celý svet v šachu. Musíte zostaviť tajný tím a zneškodniť tajnú zbraň.
Obsah hry: Chrono dekodér, dekodér nápovied, 16 kľúčov, 4x 8 kariet s nápovedami, 4 scenáre: Záhadná vražda, Vesmírna stanica, Dentista, Tajný agent


Počet hráčov: 3-5 hráčov
Dĺžka hry: 60 min.

Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 15+ Katalógové číslo: 7899 Rozmer: 265×265 mm

Zaradené v kategóriách