Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Biela veža - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Juraj ČervenákArtis Omnis (2019) • Séria Bohatier • Edícia Margo • 4. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,90€
Zľava 32%
11,50€

📚Nová za 12,40€ (Zľava 27%) Zobraziť novú knihu

Záver epickej historickej fantasy série o výprave kyjevského kniežaťa Svjatoslava proti Chazarskej ríši a kaukazským kmeňom.

Titul je dostupný aj ako komplet všetkých častí za skvelú cenu!

Ríša Chazarov padla, veľký kagan je mŕtvy. Vlk v duši kniežaťa Svjatoslava je však nenásytný. Kyjevské vojsko opúšťa vydrancované mestá na kaspických pobrežiach a smeruje na Kaukaz, kde sa na strmých úbočiach týčia pevnosti Alanov, Avarov či Kassogov. Alanská princezná Semira sa s pomocou následníka chazarského trónu Dávida snaží včas dostať domov, aby zachránila svojich súkmeňovcov pred zotročením a záhubou. Medzitým sa v donských stepiach na popud beja Heroda zbiera obrovské vojsko Pečenegov.

Ktorá dobyvačná horda sa skôr zmocní pokladov Kaukazu, odľahlých chazarských miest pri Azovskom mori a najmä pohraničnej pevnosti zvanej Sarkel – Biela veža? Aký osud postretne Iľju Muromca a ostatných členov bohatierskej družiny, rozvrátenej temnými čarami démonického Koščeja?

Náš tip: Kniha ukrýva v sebe aj prekvapenie k celej sérii - pozrite sa na vnútornú stranu prebalu ;)


Rok vydania: 2019 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 306 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý, historický, dobrodružný

Zaradené v kategóriách