Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Je za tým Boh 2

Keď sa zázraky dejú bežným ľuďom

Don JacobsonKumran (2020) • Séria Je za tým Boh • 2. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
8,90€
Zľava 10%
8,01€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Viete, prečo Boh vstupuje do našich životov? Pretože Boh je láska a láska presne toto robí!“ – BOB GOFF

Niektoré veci v našom živote sa nedajú vysvetliť bežným spôsobom.
Zázraky sa nedejú len postavám zo Svätého písma. Stávajú sa aj celkom obyčajným ľuďom.

Don Jacobson a rádio K-LOVE sa opäť spojili a vytvorili pozoruhodnú zbierku súčasných zázrakov. Kniha Je za tým Boh 2 prináša tie najúžasnejšie príbehy o tom, ako Boh koná v našom živote: od príbehu muža, ktorý bol záhadne vytiahnutý z nákladného auta tesne pred tým, než sa jeho vozidlo zrútilo zo stometrového zrázu; cez príbeh mladého dievčaťa, ktoré sa napriek všetkým lekárskym prognózam uzdravilo po nehode, pri ktorej do jej auta narazil vlak; či príbeh o neúspešnom pokuse o samovražedný bombový útok, pri ktorom sa zachránil celý oddiel vojakov slúžiacich v Afganistane; až po príbeh šesťročného dieťaťa, ktoré sa úplne uzdravilo po nehode, pri ktorej strávilo pod vodou viac než sedem minút.

Nechajte sa povzbudiť k tomu, aby ste si všímali neuveriteľné spôsoby, akými Boh vstupuje do vášho života i do životov ľudí okolo vás, a sami sa staňte svedkami takýchto zázrakov – tak ako nikdy doteraz.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: It's a God Thing Rok vydania: 2020 ISBN: 9788089993284 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 248 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: duchovný

Zaradené v kategóriách