Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kozmo a jeho dobrodružstvá


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha Kozmo a jeho dobrodružstvá je skvelou pomôckou, ako sa už s malými deťmi rozprávať o témach ako je ponižovanie, agresivita či odmietanie detí, ktoré sú iné. Na osemdesiatich stranách nájdete dokopy 18 príbehov z Kozmových ciest vesmírom. Každý príbeh sa odohráva na inej planéte a Kozmo na každej z nich spozná nových mimozemšťanov. Ku knižke je priložená aj metodická príručka - pomôcka pre dospelákov. Nájdete v nej rady, ako s deťmi viesť dialóg o vážnych témach.

Ku každej objednanej knižka Kozmo a jeho dobrodružstvá dostanete zadarmo 12 stranovú Príručku pre dospelákov, v ktorej nájdete rady, ako s deťmi viesť dialóg o vážnych témach a iné.

O projekte:
Kozmo a jeho dobrodružstvá je projekt, ktorý vznikol v roku 2015 v spolupráci neziskovej organizácie Centrum Slniečko z Nitry a kreatívneho štúdia Cukru production z Trnavy. Kozmonaut Kozmo cestuje vesmírom a spoznáva mimozemšťanov a ich príbehy. Cieľom projektu je prevencia pred rôznymi formami násilia medzi deťmi vo veku 5-8 rokov. Kozmo hravou formou rozpráva o vážnych témach ako je kyberšikana, agresivita, nerešpektovanie názorov druhých či odmietanie detí, ktoré sú iné. Táto kniha je skvelou pomôckou, ako o týchto témach hovoriť s deťmi. Súčasťou projektu sú aj krátke animované videá. Pre bližšie informácie o projekte navštívte webstránku www.kozmove- dobrodruzstva.sk. Kúpou knihy podporíte aktivity Centrum Slniečko, n. o., prácu s týranými, zneužívanými a zanedbávanými deťmi a rozvoj preventívneho programu "Kozmo a jeho dobrodružstvá" pre materské a základné školy.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Kozmo a jeho dobrodružstvá Príloha: Príručku pre dospelákov Rok vydania: 2020 ISBN: 9788097283636 Rozmer: 193×236 mm Počet strán: 80 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách